Categories: Life & Style

Gina Pistol, marturisiri inainte de nunta: „Eu inca nu realizez ca…”

Mai sunt cateva zile pana Gina Pistol si Smiley se vor casatori. Vedeta a marturisit ca face pregatiri intense pentru marele eveniment. Prezentatoarea de la Chefi la cutite a spus ca isi doreste o viata linistita, dar ea mereu stie sa-si complice existenta cu diverse lucruri.

„Am fost si am luat rochiile, le am pe amandoua bine puse acasa. Da, trebuie sa vorbesc cu Adonis pentru par, sa vedem exact cum aranjeaza, cu Alexandra sa vedem cum imi face machiajul si mai am putin. Eu inca nu realizez ce o sa se intample, pentru ca sunt prinsa cu atata treaba. Sincera sa fiu, vreau sa eu o viata de asta cum mai vad la alte fete pe Instagram, sa stau si eu numai pe la restaurante, in vacante, asa sa para ca n-am nici o grija de om mare. Ideea este ca se apropie ziua cea mare si eu inca nu realizez ca urmeaza sa ma marit”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol, probleme inainte de nunta

Publicitate

Pe retelele personale de socializare, Gina Pistol a declarat ca are o perioada foarte aglomerata cu nunta si nu stie cum sa mai gestioneze unele situatii, pentru ca este o viitoare mireasa foarte agitata. Ea a spus ca isi dorea ca in aceasta perioada sa se relaxeze din plin si nu sa faca atat de multe pregatiri.

„Deci sunt in drum spre casa de vreo 40 de minute si imi arata ca mai am 30 de minute, ceea ce e minunat, asta inseamna ca o sa ajung si eu la cununia civila sambata. Stateam acum si ma gandeam asa la semafor, eu si gandurile mele, am zis ca daca era un om normal si o viitoare mireasa normala, programul meu din aceasta saptamana ar fi aratat cu totul altfel, adica m-as fi intalnit si eu cu cateva prietene la restaurant, sa stau, sa radem, sa bem un pahar, poate as fi mers o zi sau doua la spa sa-mi fac niste tratamente, niste masaje de relaxare, nu stiu, as fi facut alte chestii…”, a spus prezentatoarea pe InstaStory.

„Voi purta doua rochii, une pe care o voi purta la cununia civila, religioasa si la petrecere, in prima parte, dupa care o sa am rochia de petrecere. Voiam ceva care sa-mi fie confortabil, ca ma incalt in ciocate, ca nu rezist sa stau in tocuri toata ziua. O sa va arat in ziua nuntii, nu va pot arata pana atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandata, o vazusem pe internet si am zis ca asta e rochia mea. Dupa care, cand a venit cererea, am gasit rochia aceea.

Era dintr-o colectie mai veche si mi-a facut-o, am dus-o la ajustare, vreau sa atinga pamantul, dar cat sa nu o distrug”, a declarat Gina Pistol.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

17 ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

21 de ore ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

21 de ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua…

2 zile ago

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago