Categories: News

Facebook si Instagram au picat in Romania. Ce s-a intamplat cu conturile utilizatorilor

Facebook si Instagram au picat in Romania. Intreruperea a afectat atat utilizatorii de desktop, cat si utilizatorii de telefonie mobila, mesajele de eroare impiedicand incercarile de conectare.

Gigantul retelelor sociale Facebook a suferit luni o intrerupere pe scara larga, lasand milioane de utilizatori in imposibilitatea de a-si accesa conturile.

A cazut aplicatia Facebook la nivel blobal. Ce s-a intamplat cu conturile utilizatorilor

Retelele de socializare facebook si Instagram au picat in Romania! De cateva minute, utilizatorii retelelor de socializare care au vrut sa-si acceseze conturile nu s-au putut loga.

Publicitate

Utilizatorii din intreaga lume au raportat probleme cu autentificarea si accesarea profilurilor lor Facebook, precum si alte servicii detinute de companie, inclusiv Instagram si WhatsApp.

Platforma lui Mark Zuckerberg a mai suferit o intrerupere globala record de sapte ore in octombrie 2021, care a costat compania aproximativ 100 de milioane de dolari.

Problema a fost cauzata de o actualizare defectuoasa care a deconectat serverele Facebook de la internet.

Pentru a remedia problema, inginerii au fost nevoiti sa se deplaseze personal la centrul de date al companiei din Santa Clara, chiar daca o mare parte din personalul Facebook lucra inca de acasa in acel moment.

Potrivit declaratiei oficiale a Facebook, problema a aparut din cauza unei modificari de configurare a „routerelor backbone” ale companiei, care sunt responsabile de coordonarea traficului de retea intre centrele sale de date. Intreruperea traficului de retea a avut un efect in cascada, determinand oprirea serviciilor, scrie Daily Mail.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

2 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

2 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

5 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

7 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

13 ore ago