Categories: Astrologie

EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 12 decembrie 2021. Atentie Berbeci, Gemeni, Sagetatori si Varsatori

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 12 decembrie 2021. Duminica, 12 decembrie 2021, va fi ziua purificarii, atat exterioara, cat si interioara. Incepeti-va ziua cu o curatenie generala si asigurati-va ca mancarea este sanatoasa in aceasta perioada. De asemenea, ganditi pozitiv si urmariti-va cuvintele, spune celebrul astrolog Pavel Globa.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Trasaturile distinctive ale Berbecului in aceasta zi vor fi categorice si directe. Ele pot provoca conflicte si certuri cu ceilalti. Modereaza-ti putin ego-ul sau lucreaza singur.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Astrologul ii sfatuieste pe Taur sa-si tina urechile deschise in aceasta zi. Poate ca cineva care este un exemplu si o autoritate pentru tine va profita de naivitatea si increderea ta. Poate fi un sef sau chiar  o persoana draga. Incercati sa petreceti aceasta zi singur. Transforma tensiunea intr-o gluma pentru a nu strica relatiile cu ceilalti.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aceasta zi ii va dezamagi pe Gemeni. Acesti nativi vor avea parte de conflicte si dispute. Mai mult, nu le vei putea castiga. Prin urmare, la cea mai mica ocazie de a amana procedurile pentru mai tarziu, asigurati-va ca o faceti. Pastreaza-ti argumentele pentru viitor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci, aceasta este ziua perfecta pentru o actiune decisiva. Ganditi-va la problemele de lunga durata si incercati sa le rezolvati acum. Nu stati cu mainile in san, incepeti sa faceti macar pasi mici inainte spre obiectiv.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru Leu, aceasta este o zi de reparatii – atat lucruri, cat si relatii „rupte”. Remediati echipamente, editati documente, construiti relatii care s-au rupt candva. Doar analizeaza-ti actiunile si lucreaza la greseli. Acest lucru va va asigura ca nu le veti repeta in viitor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele cu simtul lor sporit al dreptatii in aceasta zi risca sa-si faca noi dusmani. Prin urmare, nu ar trebui sa va aparati pana la urma convingerile si sa intrati intr-o discutie despre fleacuri – amintiti-va de diplomatie.

Publicitate

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balante in aceasta zi trebuie sa se „inarmeze” cu sinceritate si onestitate. Nu fi viclean si nu incerca sa eviti responsabilitatea. Toate actele necinstite se vor intoarce impotriva ta. Dar actiunile clare si deschiderea vor deveni cei mai de incredere asistenti ai tai.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru Scorpioni, cea mai importanta conditie pentru a obtine succesul in aceasta zi este sa aiba un plan clar de actiune si autodisciplina. Fara el, ziua va fi irosita. In plus, este importanta o evaluare critica a evenimentelor curente. Incepeti sa va indepliniti sarcinile dimineata ca sa puteti face totul si sa va odihniti seara cu constiinta curata.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul poate jigni pe cineva in aceasta zi nu din rautate si nu intentionat. Fii atent la cuvintele tale si chiar la gandurile tale. Nu este momentul pentru confruntari. Deci risti sa strici definitiv relatiile cu oameni utili si interesanti. Evitati afacerile responsabile si conversatiile serioase.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornilor li se cere acum sa fie delicati si atenti in relatiile cu ceilalti, inclusiv familia si prietenii, prietenii buni. Nu critica sau jigni pe nimeni. Acum acest lucru nu este pe deplin potrivit si poate strica toate lucrurile bune.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Persoane dubioase vor incerca sa-l traga pe Varsator in proiecte si conflicte aventuroase. Acest lucru va poate strica in mod semnificativ energia. Nu raspunde cu manie la manie, pentru a nu ramane devastat in interior. Cel mai bine este sa fii de acord in astfel de cazuri, dar sa actionezi asa cum crezi ca este potrivit si corect. Incercati sa va faceti ziua cat mai confortabila.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Deciziile spontane sunt contraindicate la pesti in acest moment. Este important sa ganditi si sa actionati cat mai deliberat si atent posibil. Determinarea nu te va rani.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului,…

22 de ore ago

Rugaciunea din Martea Mare. Rosteste-o cu mare credinta si vei vedea minunile din viata ta

Rugaciunea din Martea Mare ne ofera protectie divina si iertare de pacate! Spune-o pana la…

o zi ago

Martea Mare din Saptamana Patimilor. Ce este bine sa faci in aceasta zi pentru a avea parte de noroc si sanatate

Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului este o zi cu o importanta incarcatura spirituala si…

o zi ago

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci in aceasta zi ca sa ai noroc pana la sfarsitul anului

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci de Sfanta si Marea Miercuri, ca sa ai noroc…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 30 APRILIE 2024. Au loc schimbari importante. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de marti. Celebru astrolog Pavel Globa spune ca acesta zi poate aduce situatii…

o zi ago

Tragedie in Romania, chiar de Florii! S-a stins subit la doar 21 de ani

In dimineata zilei de 28 aprilie, Florin, in varsta de doar 21 de ani, si-a…

2 zile ago