Categories: News

Durere si revolta in familia Roxanei Donisan, suceveanca ucisa de rechin in Egipt. Marturia cutremuratoare a mamei Roxanei

Parintii Roxanei Donisan au aflat de moartea ei de la televizor. Fiica lor plecase singura in vacanta, iar dupa-amiaza in care a fost ucisa era ultima in Hurghada, inainte sa se intoarca in tara.

Oamenii au fost socati sa afle de la TV in mod abrupt de intreaga tragedie. Potrivit  Antena 3, parintii Roxanei au povestit momentele cumplite cand au realizat ca fiica lor este romanca de care se vorbeste pe toate canalele media.

Mama Roxanei a povestit cu lacrimi in ochi ca fiica ei era pasionata de scufundari si se antrenase cu un instructor. In pandemie isi facuse chiar poza cu un delfin in una din excursii.

Publicitate

Duminica, fiica ei se dusesesa sa faca ultimul inot, urmand sa revina in tara.

„Azi trebuia sa se intoarca si ieri, duminica, a fost sa faca ultimul inot. Am vazut la televizor si mi-a sarit iinima din loc.”, spune mama Roxanei. Ea a povestit cu a apelat la o vecina „care are telefon performant, sa trimita un mesaj”, cu speranta ca fiica ei nu a patit nimic. Roxana insa nu a mai raspuns, iar mama s-a gandit ca nu si-a luat telefonul pe plaja.

„Era foarte grijulie, stia ca stam cu grija, ne suna.”, mai spune mama Roxanei care a marturisit ca fiica sa era o persoana credincioasa ce „mergea la biserica duminica de duminica”, dar totodata „suferea grozav ca nu o iubeste nimeni”.

Roxana calatorea singura.

„Noi am tresarit. Din ora in ora, televiziunile au anuntat ca este o femeie romanca, in jur de 40 de ani. Din momentul in care a venit politia la usa sa ne ceara date personale si daca intr-adevar locuieste aici, n-a trecut un sfert de ora si m-a sunat consulul din Egipt, care, practic, a pus stampila ca e vorba de fata noastra.”, spune tatal Roxanei.

Femeia lucra ca functionar la Directia Finante Suceava si isi luase un concediu de doua saptamani pe coasta egipteana.

Cele doua atacuri au avut loc in statiunea egipteana Sahl Hashees, la 30 de kilometri sud de Hurghada. Trupul fara viata al romancei de 44 de ani a fost descoperit la scurt timp dupa ce o alta turista, din Austria, a cazut victima rechinilor. Plajele unde au fost ucise cele doua turiste au fost inchise de autoritati.

Suferinta pe care o ascundea femeia ucisa de cel mai rapid rechin, in Egipt

Daramata de durere, mama Roxanei povesteste ca fiica ei parea tot timpul pozitiva si plina de viata, insa, de fapt, ascundea o mare suferinta. Cea care i-a dat viata romancei spune ca fiica ei era nefericita din cauza singuratatii.

„Mergea duminica de duminica la biserica. Suferea grozav ca nu are pe nimeni. Imi zicea: ‘Ce am mama de nu ma iubeste nimeni?”, a marturisit mama Roxanei, la Antena 3.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

o oră ago

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

4 ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

4 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

23 de ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

o zi ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

o zi ago