Categories: Life & Style

Cine este actuala iubita a lui Cristian Tudor Popescu. Gazetarul are 4 divorturi la activ

Celebrul gazetar Cristian Tudor Popescu este cunoscut in intreaga tara, dar despre viata sa privata se stiu foarte putine lucruri.

Cine este actuala iubita lui Cristian Tudor Popescu. Gazetarul nu vorbeste despre viata sa.

CTP a fost casatorit de patru ori si de fiecare data a divortat. In prezent, potrivit informatiilor aparute in presa mondena, gazetarul ar avea o relatie stabila cu o femeie cu 20 de ani mai tanara. Cuplul a fost surprins in urma cu ceva timp. Despre tanara misterioasa nu se stiu mai multe detalii.

Publicitate

Cine este actuala iubita lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul are doi copii care si-au ales alta cariera. Fiul cel mare are o firma de productie audio-video care are un mare succes in lumea filmului, insa despre fiul cel mic nu se stiu mai multe detalii.

Publicitate

Cristian Tudor Popescu (n. 1 octombrie 1956, Bucuresti) este un inginer roman care s-a facut remarcat, dupa 1989, ca scriitor, filmolog, jurnalist la ziarul Adevarul. A fost director fondator al ziarului Gandul, dupa ce in 2005 a plecat de la Adevarul, impreuna cu o parte din redactie. Are un doctorat in cinematografie, cu o teza pe tema propagandei si manipularii in filmul romanesc. Jurnalistica sa e caracterizata de o inalta plasticitate a limbajului, precum si de exprimarea de judecati taioase, inechivoce si pesimiste.

Cristian Tudor Popescu s-a nascut la data de 1 octombrie 1956 in orasul Bucuresti. A absolvit in anul 1981 Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, obtinand diploma de inginer.

Numele sau real este Cristian Popescu, insa si-a adaugat prenumele tatalui, Tudor, datorita unei intelegeri cu poetul Cristian Popescu care presupunea ca primul dintre cei doi care va publica un text sa isi pastreze numele, iar celalalt sa faca o schimbare care sa ii deosebeasca.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Florii 2024. Ce se face de Florii pentru belsug, spor in casa si liniste in familie

Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sarbatoare crestina fara data exacta, comemorata intotdeauna in ultima…

14 ore ago

Horoscop Minerva pana pe 15 mai 2024. Doua zodii sunt pe cai mari, vor castiga bani multi

Astrologul Minerva a facut noi previziuni astrale pana la jumatatea lunii mai, in cadrul emisiunii…

14 ore ago

Florii 2024. Ce nu ai voie sa faci pe 27 aprilie, inainte de sarbatoarea sfanta

Floriile sau Duminica Stalpilor este cea mai importanta sarbatoare care vesteste Invierea Domnului, Pastele. Floriile…

14 ore ago

Data la care vor fi virate pensiile, anticipat, inainte de Paste

Ministrul Muncii a anuntat ca pensiile vor fi virate in avans in luna mai, inainte…

15 ore ago

Eva Maruta a castigat primul premiu pentru cariera cinematografica.

Eva Maruta straluceste pe scena cinematografiei! Fiica celebrei perechi Andrei si Catalin Maruta a obtinut…

19 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 28 aprilie 2024. Trei zodii stralucesc mai tare decat toate, primesc sprijin Ceresc

Fiecare zodie are propriul sau sfat zilnic pentru duminica. De la norocul Racilor la eliberarea…

20 de ore ago