Categories: Life & Style

Charles este nemilos cand vine vorba de protejarea Coroanei. Ce se va intampla cu printul Harry si Meghan Markle

O sursa din palat a spus ca Edward al VIII-lea si Wallis Simpson au fost modelul, asa ca Harry si Meghan ajung sa fie vazuti ca „indivizi neimportanti, gresiti, neloiali si chiar perfizi”.

Printului Harry si sotie sale, Meghan Markle, li s-a spus sa ramana precauti cu privire la ceea ce spun cu privire la familia regala, se arata intr-un raport. Cuplul trebuie sa fie foarte diplomatic atunci cand vorbeste despre familia regala si membrii acesteia in orice proiecte de munca viitoare, a spus corespondentul regal Katie Nicholl.

„Harry si Meghan sunt destul de constienti ca, daca fac sau spun ceva care ar putea fi considerat insensibil fata de familia lui Harry, atunci risca sa fie taiati complet de la toate drepturile”, a afirmat Katie Nicholl.

Publicitate

Dupa ce au renuntat din indatoririle de membri seniori ai familiei regale, Meghan Markle si Printul Harry locuiesc in SUA si au o multime de proiecte la orizont, inclusiv viitoarele memorii ale lui Harry si viitoarele documentare ale cuplului. Dar daca cuplul doreste sa mentina orice fel de relatie cu familia regala, li s-a spus sa calce usor mai ales cand vorbesc despre oricare dintre membrii seniori.

„Exista un sentiment in randul familiei ca sunt deja pe gheata subtire si ca trebuie sa paseasca cu prudenta”, a spus Katie Nicholl.

Relatia dintre cuplu si restul familiei regale a fluctuat de-a lungul anilor. Cuplul a fost vazut ultima data cu Printul William si Catherine, Printesa de Wales, participand la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a la Londra, in septembrie.

La finalul acestui an este programat sa apara pe Netflix un serial documentar despre viata lui Harry si Meghan in Famila Regala.

„Nu uitati, familia regala britanica este acolo prin consimtamant, trebuie sa castige si sa pastreze respectul publicului britanic”, a spus Valentine Low, jurnalist.

Publicitate

Printul Harry si Meghan Markle au doua proiecte majore pe drum. Cu toate acestea, un expert regal i-a avertizat ca ar putea fi o ruptura de intelegere in relatia lor cu familia regala.

Printul Harry si Meghan Markle au fost avertizati de un expert regal despre serialele Netflix si memoriile

Continutul proiectului este necunoscut, cu toate acestea, familia regala este probabil in priza in privinta documentarului.

„Desigur, exista o mare ingrijorare cu privire la potentialele atacuri asupra monarhiei in documentarul Netflix. Nu stim exact ce va fi in el, dar istoricul ei sugereaza ca nu se va abtine sa atace monarhia, in ciuda faptului ca ea a prosperat cu titlul regal”, a spus comentatorul regal Nile Gardiner, despre Meghan Markle.

Daca serialul sau viitoarele memorii ale Printului Harry contin critici dure la adresa familiei regale, ar putea face reconcilierea „imposibila”, a mai spus Gardiner.

El a spus: „Cred ca documentarul Netflix plus cartea lui Harry ar putea face imposibila o reconciliere cu familia regala. Mai ales daca contin atacuri majore asupra familiei regale si a institutiei monarhiei britanice”, scrie express.co.uk.

Tensiunile s-au apropiat de punctul de rupere in urma interviului-bomba al familiei Sussex cu superstarul TV Oprah Winfrey.

Dupa moartea reginei Elisabeta a II-a, a existat speranta printre observatorii regali ca Sussex vor fi readusi la realitate.

Dar, odata cu lansarea „nechibzuita” a serialului – o afacere care se presupune ca valoreaza uluitoare 100 de milioane de dolari – ar putea pune capat oricarei sanse de apropiere.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului,…

17 ore ago

Rugaciunea din Martea Mare. Rosteste-o cu mare credinta si vei vedea minunile din viata ta

Rugaciunea din Martea Mare ne ofera protectie divina si iertare de pacate! Spune-o pana la…

23 de ore ago

Martea Mare din Saptamana Patimilor. Ce este bine sa faci in aceasta zi pentru a avea parte de noroc si sanatate

Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului este o zi cu o importanta incarcatura spirituala si…

o zi ago

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci in aceasta zi ca sa ai noroc pana la sfarsitul anului

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci de Sfanta si Marea Miercuri, ca sa ai noroc…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 30 APRILIE 2024. Au loc schimbari importante. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de marti. Celebru astrolog Pavel Globa spune ca acesta zi poate aduce situatii…

o zi ago

Tragedie in Romania, chiar de Florii! S-a stins subit la doar 21 de ani

In dimineata zilei de 28 aprilie, Florin, in varsta de doar 21 de ani, si-a…

2 zile ago