Categories: Business

Cea mai grava criza mondiala prevazuta dupa cel de-al doilea razboi mondial

ONU a prezis ca in 2021 lumea se va confrunta cu cea mai grava criza umanitara de dupa al doilea razboi mondial. Acest lucru a fost anuntat de directorul Programului Alimentar Mondial al ONU (PAM), David Beasley.

Anul 2021 va fi „literalmente dezastruos”

David Beasley a subliniat ca anul viitor va fi „literalmente dezastruos”. Acesta reamintit ca, in ultimii patru ani, numarul persoanelor aflate in pragul foametei a crescut de la 80 la 135 de milioane. Cu toate acestea, din cauza pandemiei COVID-19, 270 de milioane de oameni sufera deja din cauza foametei. In acest sens, un purtator de cuvant al PAM a sugerat ca 2021 va fi „si mai dezastruos”.

In opinia sa, omenirea va putea depasi criza umanitara daca ONU aduna suficienti bani pentru a o combate. „Anul viitor nu vom putea finanta totul. Deci, trebuie sa acordam prioritate problemelor legate de destabilizare, foamete si migratie ”, a spus Beazley.

Publicitate

Publicitate

Lumea se afla in pragul celei mai mari crize alimentare

In iunie 2020, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a anuntat ca lumea se afla in pragul celei mai mari crize alimentare din ultimii 50 de ani. El a cerut guvernelor din intreaga lume sa ia masuri urgente pentru a preveni efectele nocive ale pandemiei de coronavirus si pentru a asigura securitatea alimentara.

David Muldrow Beasley (n. 26 februarie 1957) este un politician american si director executiv al Programului Alimentar Mondial al Natiunilor Unite. Beasley, membru al Partidului Republican , a ocupat un mandat ca cel de – al 113 – lea guvernator al Carolinei de Sud din 1995 pana in 1999. El a fost invins de democratul Jim Hodges la alegerile din 1998.

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite , António Guterres, l-au numit pe Beasley in functie in martie 2017.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Cutremur in Romania, in a doua zi de Paste. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut.

Cutremur in Romania, in primele ore din a doua zi de Paste. Detalii despre cutremur…

13 ore ago

Paste 2024 – Ce NU ai voie sa faci in Saptamana Luminata – Vei avea ghinion tot anul

In traditia crestina ortodoxa, saptamana care urmeaza imediat dupa Invierea Domnului Iisus Hristos este cunoscuta…

13 ore ago

Ce se face in a doua zi de Paste ca sa ai noroc tot anul. Traditii si obiceiuri in Lunea Alba, ziua in care se deschid Portile Raiului

In a doua zi de Pasti, traditiile si obiceiurile de Inviere sunt pastrate cu sfintenie…

14 ore ago

Zodiile care vor straluci in Saptamana Luminata 2024: Cinci nativi au protectie divina, totul le merge ca pe roate

In lumea astrologiei, fiecare an aduce cu sine influente si energii unice pentru fiecare zodie.…

14 ore ago

Mihai Voropchievici, Horoscop pana pe 13 mai 2024. Reusite pentru Berbeci, vesti grozave pentru Gemeni, schimbari importante pentru Scorpioni

Horoscop pana pe 13 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile…

14 ore ago

Lidia Fecioru: Ce sa faci in Saptamana Luminata pentru a avea noroc tot anul.

Lidia Fecioru a spus ca atunci cand auzi bataia clopotelor in noaptea de inviere, de…

16 ore ago