Categories: Astrologie

Camelia Patrascanu, horoscop 10-16 ianuarie 2022. Mercur intoarce destinele zodiilor.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile. Potrivit astrologului, Mercur retrogradeaza si atinge planurile noastre de viitor.

Berbec

Inceputul de saptamana vine cu o preocupare legata de reusita, de bani. Cu alte cuvinte, de rezultate materiale concrete, palpabile si masurabile pe care le doresc, asa ca vor fi preocupati luni si marti, sa ajunga la niste rezultate sau concluzii, mai ales financiare. Negocierile pe care le au cu sefii, superiorii sau cu membri familiei cu care iau decizii foarte importante. Miercuri este o zi tensionata si asta pentru ca nu prea sunt dispusi sa lase de la ei, sau sa faca concesii si nu le place lucrul acesta, sa se adapteze, astfel ca vineri incearca sa gaseasca solutii, iar in weekend trebuie chiar sa isi incarce bateriile, sa aiba timp pentru ei de reflectat.

Taur

Sunt preocupati, mai ales luni si marti, sa infunte pe cineva. Cu autoritatile, cu sefii, sau cu partenerul de viata pot avea niste ciocniri. Ei vor intr-un fel, ceilalti vor altfel si poate li se si imputa ca au promis si ca nu au rezolvat. Taurii se apara, asa ca miercuri si joi sunt multe discutii si dezbateri. Pot ajunge la un numitor comun cand interesul este comun si vad un mod de a-si atinge interesul similar cu ceilalti, si atunci pot trage in acelasi sens, chiar daca sunt disensiuni. Daca nu se intampla lucrul acesta o vor tine pe a lor. In weeekend ar fi bine sa se sfatuiasca cu cineva priceput si care le poate deslusi actele sau banii.

Publicitate

Gemeni

Inceputul acesta de saptamana poate e mai lent. Prefera sa fie observator, sa nu se implice, sa nu se bage. Poate unii se si ascund si nu prea vor sa faca niste activitati dificile care mai mult li se traseaza decat si le aleg ei. Atentie si grija pentru sanatate luni si marti. Miercuri si joi sunt intr-o forma mai buna, ies la rampa, spun ce au de spus, pot face calatorii sau pot discuta cu persoane aflate la distanta care le dau foarte multe date si informatii, sau persoane sus in ierarhie informate, pricepute care ii pot deslusi si descurca. Le ofera date foarte importante. In weekend stau si se gandesc in continuare la problemele pe care le au de rezolvat si cele financiare si profesionale.

Rac

Tensiunile de luni si marti pot fi legate de surprizele nu prea placute pe care le au de la oameni apropiati, colaboratori care ii dezamagesc sau sunt surprinsi de gesturi, de cuvinte, de barfe sau chiar partenerul de viata care face ceva ce Racii nu inteleg. De aceea, au nevoie mai ales miercuri si joi, sa priceapa mai bine ce se intampla cu oamenii din preajma lor, de ce nu raspund la chemarile lor intr-un mod benefic. Duminica vor anunta pe toata lumea concluziile pe care le-au tras.

Leu

Inceputul de saptamana este tensionat pentru ca au multe sarcini, nu prea se consulta cu nimeni si fac lucrurile asa cum considera ei. Nu sunt multumiti de ordinele pe care le primesc sau de directia pe care au luat-o lucrurile, sau ce decid superiorii si isi asuma pe mana lor niste actiuni. Miercuri si joi trebuie sa dea foarte multe explicatii, dar, se pare ca actiunile lor sunt foarte populare, au sustinatori si in felul acesta poate ca intorc lucrurile sortii de partea lor si, pana la urma si superiorii spun da, e mai bine asa. In weekend au nevoie sa isi incarce bateriile, departe de lumea dezlantuita.

Fecioara

Luni si marti sunt preocupate sa ajunga la niste cifre, date, sau sa inteleaga ce se intampla, sa puna cap la cap niste informatii, mai ales din zona profesionala. Sunt schimbari, trebuie sa se adapteze, sa vina cu solutii ingenioase si au de lucru. Miercuri si joi sunt intr-o forma mult mai buna. In continuare agitatie mentala si preocupate sa nu le scape pepenii din mana sau sa nu jongleze cu multe portocale. Mintea le merge foarte bine si pot lua niste hotarari foarte bune. Anunta noi proiecte sefilor lor. Sunt intr-o forma foarte buna si duminica. Se gandesc mult la viitor si la ce au de facut si se pot intalni cu prietenii.

Balanta

Inceputul de saptamana este tensionat, discutii conjugale sau familiale. Sunt lucruri de reparat, de rezolvat, ordine in casa pe care vor sa o discute, sa o impuna, sa distribuie sarcini si poate ca nu se leaga lucrurile sau nu sunt foarte dispuse persoanele sa coopereze. Miercuri si joi gasesc un alt ton, un alt limbaj si s-ar putea sa ajunga mai usor la urechile celorlalti. O calatorie poate ajuta persoanele sa se destinda si sa poata comunica mult mai bine. In weekend, tot felul de treburi gospodaresti care le face bine cumva, pentru ca stiu ca isi ordoneaza viata.

Scorpion

Preocuparile de luni si de marti sunt legate de interesele afacerilor lor. Sunt preocupati de ce zice lumea, cum ii vede lumea, cum ar putea sa faca sa ajunga la lume, sa se prezinte mai bine, sa fie mai populari cat sa aiba un impact mai mare. Discutiile in familie nu sunt foarte fructuoase, oamenii au pareri diferite despre ce este important de rezolvat acum. Poate un pic mai bune sunt zilele de miercuri si joi, pentru ca oamenii sunt dispusi sa lase de la ei, sa negocieze, sau sunt mai diplomati in felul in care isi exprima ideile. Preocupari financiare la mijloc de saptamana. In weekend le-ar face bine sa se aeriseasca, fie sa revada locurile natale, o persoana draga din copilarie cu care pot vorbi deschizandu-si sufletul, fie pur si simplu o excursie.

Sagetator

Grija pentru sanatate luni si marti. Grija si pentru munca. Nu e o buna consfatuire cu cei din jur. Au tot felul de idei, rezolva lucrurile dupa cum le suna lor bine. Pot gasi solutii financiare foarte inteligente, strecurandu-se prin hatisul juridic si administrativ, dar nu comunica foarte bine cu ceilalti. Gasesc solutii inclusiv daca au facut o greseala. Pentru joi se anunta o tensiune in relatiile cu o persoana foarte apropiata. Sunt nemultumiti de felul in care sunt tratati sau de comportamentul celorlalti. In weekend au nevoie sa stea un pic si sa reflecteze la cauze.

Capricorn

Luni si marti sunt intr-o forma buna, au energie buna. Poate cheltuiesc, asta de dragul lor isi cumpara ceva, se premiaza cumva. E cam devreme pentru asta, dar se pare ca asa simt. Au o stare de spirit foarte buna. Oricum, trebuie sa fie atenti la bani luni si marti. Miercuri si joi sunt foarte eficienti la locul de munca. Muncesc mult, colaboreaza bine si au multe activitati de facut. Stiu sa delege si chiar invata pe altii sa isi rezolve bine lucrurile. In weekend, cu partenerul.

Varsator

Au inceput de saptamana mai lent, mai anevoios. E important sa aiba o agenda bine facuta. Sunt preocupati de cineva din casa care vine cu niste surprize, le schimba planurile pentru ca trebuie sa onoreze si alte obligatii. Miercuri si joi sunt creativi, ingeniosi, au niste libertati, mai multa recreatie, sau trateaza mai putin dramatic niste lucruri care nu le ies sau care nu le fac bine. Cheltuie pentru ei. In weekend, munca.

Pesti

Luni si marti sunt zile de informare, primesc tot felul de informatii. Nu le convine tot ce aud, poate ca se produc niste indiscretii si sunt suprinsi. Nu credeau ca o persoana poate face lucruri si se povestesc niste actiuni. Ei trebuie sa fie atenti sa nu produca si ei la randul lor indiscretii, sa transmita mai departe. Pestii stau semnul vestilor la inceputul de saptamana. Miercuri si joi isi fac calcule, cum se pozitioneaza mai bine, la munca sau in relatiile apropiate fata de o situatie, o conjuctura neplacuta care s-a creat. In weekend sunt intr-o mare forma si au chef de tot felul de activitati placute si de pasiuni.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

4 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

4 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

5 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

7 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

18 ore ago