Categories: News

Barbatul care a deszapezit drumul pana la gravida din Botosani a murit.

Un angajat al Sectiei Drumuri Nationale din Botosani a fost descoperit mort in sediul institutiei. Acesta a muncit timp de 40 de ore la deszapezirea drumului, inclusiv pentru a ajuta o femeie insarcinata care a nascut acasa, dupa ce drumul catre spital era impracticabil din cauza zapezii.

In urma cu o zi, femeia insarcinata a fost nevoita sa nasca acasa, deoarece utilajele de deszapezire nu puteau ajunge la ea. Medicii au pastrat contactul cu ea printr-un apel video, iar Dumitru Ichim, un angajat al Serviciului Drumuri Nationale din Botosani, a fost unul dintre cei care au muncit la deszapezirea drumului pentru a o ajuta.

Dumitru Ichim a lucrat pe utilajele de deszapezire timp de 40 de ore, in conditii critice. Dimineata a fost gasit fara viata in biroul sau. Desi era epuizat, Dumitru a ales sa isi ajute colegii de pe celelalte utilaje de deszapezire din Saveni si a muncit pana la epuizare.

Publicitate

Publicitate

Cei care l-au cunoscut au afirmat ca Dumitru era un om muncitor si extrem de implicat. Inima barbatului a cedat in aceasta dimineata, luand prin surprindere pe toti cei care il cunosteau.

„Din cate se pare, insa, inima i-a cedat. ”Era un om extraordinar si foarte dedicat muncii si oamenilor. A muncit pana la epuizare. A tras tare la cazul cu copilul nascut acasa, sa reusim sa il aducem in grija cadrelor medicale. A muncit si peste noapte si la un moment dat a spus ca se simte obosit si a mers in baza, la Saveni, sa se odihneasca. A fost gasit dimineata, fara suflare”, a spus un apropiat al acestuia.

„La Politie, la ISU, la ambulanta, tura este de 8-12 ore. Au terminat, au plecat acasa. La noi pleci acasa cand se termina munca. E foarte greu sa mai gasesti un om ca el. Unde era trimis, facea totul. Un adevarat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca sa ajunga la spital. A salvat o viata, dar a pierdut-o pe a lui”, a spus unul dintre colegii barbatului, potrivit monitorulbt.ro.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Recent Posts

Ce trebuie sa faci in Joia Mare din Saptamana Patimilor ca sa ai noroc mare si sa fii ferit de rele

Joia Mare este una dintre cele mai semnificative zile ale crestinatatii. In seara zilei de…

7 ore ago

Joia Mare din Saptamana Patimilor. 5 lucruri pe care nu e bine sa le faci in aceasta zi SFANTA

Joia Mare, care se mai numeste Joia Neagra sau Joia Patimilor, e o zi foarta…

9 ore ago

Dan Negru, anunt important despre Florin Piersic. Marele actor a fost transportat de urgenta la spital.

Actorul Florin Piersic, internat la Spitalul Militar din Cluj pentru o interventie chirurgicala la picior…

23 de ore ago

Rugaciunea din Miercurea Mare. Citeste aceasta rugaciune pentru iertarea pacatelor si pentru mare ajutor in zilele care urmeaza

Citeste rugaciunea din Miercurea Mare pentru a avea parte de iertarea pacatelor. Troparul din Miercurea…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 1Mai 2024. Vin schimbari mari pentru zodii

Sfatul zilei de marti. Astrologul Pavel Globa spune ca ziua este potrivita pentru a rezolva…

o zi ago

Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului,…

2 zile ago