Categories: News

Tragedie in lumea artistica din Romania. Un actor si-ar fi pus capat zilelor

Tragedie in lumea artistica din Romania, dupa ce un actor de la Teatrul National din Targu Mures a fost gasit mort in propria casa.

Potrivit informatiilor este vorba de o sinucidere in acest caz.

Actorul Sergiu Marocico era in divort cu sotia si, cu putin timp in urma, incalcase ordinul de restrictie obtinut de sotie, mergand la ea la serviciu.

Publicitate

Anchetatorii spun ca actorul l-a si agresat pe actualul iubit al sotiei sale.

Actorul Sergiu Marocico, in varsta de 34 de ani, avea o fetita din relatia cu sotia sa, fost jurnalist, cu care era in divort.

Totodata, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc acest incident.

Un actor de la Teatrului National din Targu Mures a fost gasit mort in propriul apartament, dupa ce, cu o zi in urma era de negasit.

Sergiu Marocico a fost implicat luni intr-o altercatie in familie si a fost cautat apoi lucratorii Inspectoratului Judetean de Politie.

Actorul se afla in divort cu sotia, iar potrivit unor informatii pe surse, din anturajul sau, actorul ar fi avut si un ordin de interdictie de a se apropia de femeie.

El si-ar fi bruscat sotia, iar apoi a fugit, si-a inchis telefonul ieri in jurul amiezii si a disparut.

„La data de 7 iunie a.c., politistii din Mures au fost sesizati, de catre o femeie, cu privire la faptul ca un barbat din Targu Mures a incalcat ordinul de protectie emis de instanta impotriva sa, deplasandu-se la locul de munca al femeii, unde l-ar fi intalnit si agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activitati de verificare pentru depistarea acestuia si luarea masurilor legale in consecinta.

Totodata, la scurt timp, politistii au fost sesizati ca, de la locuinta acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Toate indiciile duc spre varianta ca actorul si-ar fi luat viata. Politisti, reprezentanti I.S.U. si un echipaj SMURD s-au deplasat la fata locului, au patruns in locuinta, unde l-au gasit pe barbatul in cauza, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Targu Mures, pentru efectuarea autopsiei, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodata, din primele cercetari, nu au fost identificate urme care sa indice faptul ca acesta ar fi fost victima vreunei infractiuni.

A fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Mures”, se arata in comunicatul IPJ Mures.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

ALERTA METEO! Romania, lovita de ploi torentiale, vijelii si grindina

Schimbari drastice ale vremii in zilele urmatoare din cauza ciclonului. Cand va fi lovita Romania…

8 ore ago

Rugaciune catre Sfintii Constantin si Elena. Este grabnic ajutatoare pentru cei care au probleme mari

Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe 21 mai pe Sfantul Imparat Constantin cel Mare si pe…

9 ore ago

NASA confirma ca Biblia spune adevarul. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Astronomii care foloseau telescopul spatial Spitzer de la NASA au cercetat discurile prafuite care inconjoara…

21 de ore ago

Sfintii Constantin si Elena 2024. Ce se face pe 20 MAI, in ajun de sarbatoare, pentru sanatate si spor in casa

Sfintii Constantin si Elena 2024. Sarbatoare mare in calendarul ortodox si catolic pe 21 mai.…

o zi ago

Zodia protejata de Sfintii Constantin si Elena. Are succes si noroc cu carul in tot ce-si propune

In perioada urmatoare, mai multe zodii din horoscop vor avea parte de momente de bucurie.…

o zi ago

Sfintii Constantin si Elena, 21 mai 2024. Ce se face in aceasta zi pentru ca sporul sa se adune in casa ta

Sarbatoare mare in calendarul ortodox si catolic pe 21 mai. Biserica Ortodoxa praznuieste in aceasta…

o zi ago