Categories: News

Sinead O’Connor, in doliu! Fiul ei, de doar 17 ani, si-a pus capat zilelor: ”Lumina vietii mele”

Sinead O’Connor, in doliu! Shane, fiul cantaretei irlandeze Sinead O’Connor, in varsta de doar 17 ani, a murit la doua zile dupa ce a fost dat disparut, anunta independent.co.uk.

Vedeta a anuntat moartea fiului ei pe Twitter, la primele ore ale zilei de 8 ianuarie: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vietii mele, a decis sa puna capat luptei sale pamantesti astazi si este acum cu Dumnezeu. Sa se odihneasca in pace si nimeni sa nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atat de mult. Sa fii in pace”, scrie news.ro.

Cantareata irlandeza, in varsta de 55 de ani, a postat si melodia lui Bob Marley „Ride Natty Ride”, cu explicatia: „Acesta este pentru Shaney mea. Lumina vietii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albastri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu impreuna. Nicio granita nu ne poate desparti.”

Publicitate

Shane, ai carui parinti sunt O’Connor si muzicianul irlandez Dónal Lunny, a fost dat disparut la inceputul acestei saptamani.

In timpul cautarilor, artista postase pe Twitter un mesaj catre fiul sau: „Shane, viata ta este pretioasa. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zambet frumos pe chipul tau frumos. Lumea mea s-ar termina fara tine. Tu esti inima mea. Te rog nu o opri sa bata. Te rog nu te rani”.

Conform publicatiei Sunday World, cea mai probabil cauza a sinuciderii fiului cantaretei Sinead O’Connor ar fi depresia cauzata de restrictiile impuse de pandemia de coronavirus.

Artista a fost casatorita de patru ori si avea patru copii, Shane si Jake Reynolds, Roisin Waters si Yeshua Francis Neil Bonadio.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Alerta ANM. Val de praf saharian in Romania, cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina. Care sunt regiunile afectate

ANM anunta un nou val de praf saharian in Romania Meteorologii de la ANM (Administratia…

2 ore ago

Bataie in Parlamentul Romaniei: „A incercat canibalic sa ma muste in zona capului…”

Deputatul PNL Florin Roman sustine ca deputatul Dan Vilceanu l-a batut la iesirea din sala…

2 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 22 mai 2024. Se intoarce roata pentru trei zodii, primesc ajutor divin

Sfatul zilei de miercuri. Astrologul Pavel Globa spune ca ziua va fi una propice pentru…

3 ore ago

Sfarsitul lunii MAI va aduce succes financiar pentru 4 zodii

In timp ce Mai isi desfasoara aripile, astrologia ne rezerva predictii fascinante, in special in…

7 ore ago

ALERTA METEO! Romania, lovita de ploi torentiale, vijelii si grindina

Schimbari drastice ale vremii in zilele urmatoare din cauza ciclonului. Cand va fi lovita Romania…

12 ore ago

Rugaciune catre Sfintii Constantin si Elena. Este grabnic ajutatoare pentru cei care au probleme mari

Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe 21 mai pe Sfantul Imparat Constantin cel Mare si pe…

13 ore ago