Categories: Astrologie

Sfatul Runelor pentru ziua de marti, 22 octombrie 2024, cu maestrul Vechersky. Trei zodii sa se pregateasca pentru un nou capitol in viata lor

Astazi, maestrul Vechersky a consultat runele pentru a oferi sfaturi fiecarui semn zodiacal. Trei dintre voi sunt pe cale sa inceapa un nou capitol, iar fiecare runa are un mesaj personalizat pentru voi.

Draga Berbec – Runa Uruz

Astazi, runa Uruz iti aduce un mesaj de putere interioara si rezistenta. In fata provocarilor din aceasta zi, vei descoperi ca ai in tine forta necesara pentru a le depasi. Indrazneste sa crezi in tine, pentru ca oportunitatile mult asteptate sunt aproape!

Draga Taur – Runa Fehu

Fehu iti transmite un mesaj despre prosperitate si abundenta. Marti este o zi in care vei putea atrage resurse importante in viata ta, fie ele materiale sau emotionale. Fii deschis la schimbare si la binecuvantarile pe care Universul le are pentru tine.

Publicitate

Draga Gemeni – Runa Ansuz

Ansuz iti aduce astazi claritate si putere de comunicare. E timpul sa spui ceea ce gandesti si sa iti impartasesti ideile. Cineva important te asculta si vorbele tale pot deschide noi perspective si oportunitati.

Draga Rac – Runa Berkana

Berkana iti aduce vestea unei transformari importante. Esti pe punctul de a incepe un nou capitol in viata ta, iar aceasta zi este prielnica pentru a planta semintele viitorului tau succes. Lasa-te purtat de energia creativa si intuitiva pe care o simti acum.

Draga Leu – Runa Sowilo

Sowilo iti aduce astazi lumina si claritate. O revelatie puternica iti va ghida pasii spre succes. Energia solara a acestei rune iti aminteste sa urmezi ceea ce te face fericit si sa actionezi cu incredere in toate planurile tale.

Draga Fecioara – Runa Jera

Jera iti aduce un mesaj despre rabdare si recompense. Marti este ziua in care vei incepe sa culegi roadele muncii tale trecute. Totul se intampla la momentul potrivit, asa ca pastreaza-ti calmul si increderea in proces.

Draga Balanta – Runa Gebo

Gebo iti transmite un mesaj despre daruri si parteneriate. Fie ca primesti ajutor din partea cuiva sau iti consolidezi relatiile, aceasta zi iti va aduce echilibrul de care ai nevoie. Accepta cu inima deschisa ce ti se ofera.

Draga Scorpion – Runa Thurisaz

Thurisaz iti aduce provocarea unei decizii importante. Astazi va trebui sa alegi cu grija calea pe care vrei sa o urmezi. Ai incredere in intuitia ta, pentru ca aceasta alegere poate marca inceputul unui nou capitol in viata ta.

Draga Sagetator – Runa Raidho

Raidho iti aduce mesajul unei calatorii. Fie ca e vorba de o calatorie fizica sau de o evolutie personala, astazi vei simti nevoia de miscare si progres. Schimbarile sunt la orizont, iar tu esti pregatit sa le intampini.

Draga Capricorn – Runa Ehwaz

Ehwaz iti transmite astazi un mesaj de progres si adaptabilitate. Parteneriatele si relatiile devin mai puternice, iar schimbarile pozitive sunt iminente. Fii deschis la oportunitati noi, pentru ca te asteapta un nou inceput.

Draga Varsator – Runa Laguz

Laguz iti vorbeste despre intuitie si fluiditate. Marti, vei simti nevoia sa iti urmezi instinctele mai mult ca oricand. Asculta-ti vocea interioara si lasa-te ghidat de ceea ce simti. Esti pe cale sa intri intr-o noua faza a vietii tale.

Draga Pesti – Runa Isa

Isa iti transmite astazi un mesaj de rabdare si reflectie. Nu forta lucrurile si lasa timpul sa-si faca treaba. Este un moment in care stagnarea aparenta te va ajuta sa gasesti claritatea de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Horoscop Rune marti, 22 octombrie 2024, cu maestrul Vechersky. Ploua cu noroc si belsug pentru trei zodii

Numerologul si expertul in rune Igor Vechersky ne dezvaluie cum influentele cosmice si vechile simboluri…

32 de minute ago

Alin Oprea nu mai vrea sa lase averea copiilor sai, dupa declaratile Larisei Uta. Artistul isi schimba testamentul

Alin Oprea schimba testamentul: averea copiilor sau a noii sotii? Alin Oprea, cunoscutul solist al…

11 ore ago

Sfatul Runelor pentru luni, 21 octombrie 2024, cu maestrul Vechersky. Sunt vesti extraordinare pentru 4 zodii la inceput de saptamana

Sfatul Runelor pentru luni, 21 octombrie 2024, cu numerologul Igor Vechersky Inceputul saptamanii se preconizeaza…

o zi ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 29 octombrie 2024. Leii au succes, Fecioarele au reusite pe toate planurile, Sagetatorii fac un pas inainte

Horoscop pana pe 29 octombrie 2024: Previziuni prezentate de Mihai Voropchievici Numerologul Mihai Voropchievici a…

o zi ago