Categories: Uncategorized

Sfatul astrologului pentru luni, 28 februarie 2022. Cine va vedea lumea intr-o lumina noua si cine poate pierde oportunitati

Sfatul astrologului pentru inceputul saptamanii. Afla cu ce se confrunta zodia ta si ce trebuie sa faci.

Astrologul ii sfatuieste pe Berbeci sa -si foloseasca farmecul pentru a-si atinge scopul. Foloseste aceasta resursa pentru a imbunatati starea de spirit a ta si a celor din jurul tau. Arma ta secreta te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. Dar amintiti-va ca exista o linie care nu trebuie depasita.

Pe 28 februarie, Taurul va privi lucrurile familiare intr-un mod nou. Chiar si cele mai obisnuite lucruri vor parea interesante. Trebuiesa gasiti ceva ascuns in ritualurile si activitatile de zi cu zi.

Publicitate

Pentru Gemeni, saptamana va incepe cu surprize . Cu toate acestea, este necesar sa gasiti o oportunitate de a va pregati macar putin pentru evenimentele viitoare. Este timpul sa dedicati „o ora din distractie” pentru a petrece timpul ramas pe chestiuni serioase. Pregateste-te pentru viitor cat mai bine poti.

Racii trebuie sa lase in urma lucruri care ii bantuie de multa vreme. Fixarea constanta asupra problemelor poate duce la o cadere nervoasa. Concentrati-va pe lucruri specifice care sunt importante doar „aici si acum”. Discuta putin cu o persoana draga inima si te vei simti mai bine.

Pe 28 februarie, Leii vor trebui sa invete ceva care poate deranja. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor putea vedea semnificatia mistica in evenimentele care au loc. Nu ceda perceptiei iluzorii si incearca sa privesti totul rational. Bazeaza-te pe propria experienta in luarea deciziilor.

Astrologii le sfatuiesc pe Fecioare sa nu faca achizitii in aceasta zi. Cel mai probabil, vei deveni o victima a manipularii. Poate ca esti controlat de o persoana draga sau de un prieten. Rezista tentatiei si vorbeste cu el de ce face asta. Convingerea trebuie facuta cu blandete, fara agresiune.

Balanta, este timpul sa-ti ridici stima de sine. Astazi, oamenii din jurul tau te vor trata foarte pozitiv, profita de asta. O zi buna pentru a merge la un salon de infrumusetare sau pentru a cumpara cateva lucruri elegante. Cu ajutorul modei, completeaza-ti imaginea, dandu-i originalitate. Astazi aveti dreptul sa va permiteti putin mai mult decat de obicei.

De dragul relatiilor, Scorpionii vor trebui sa faca concesii. Nu poti lua asta prea in serios. Micile dezacorduri nu vor face decat sa intareasca legatura cu partenerul tau pe termen lung. In timp, tot ceea ce oferiti iti va reveni intr-un volum mai mare. Dar amintiti-va ca profitul nu este ceva pentru care merita sa incepeti o relatie.

Sagetatorii pe 28 februarie se vor putea simti intr-o atmosfera prietenoasa placuta. In spatele zilelor grele si la inceputul saptamanii te poti relaxa putin. Chiar si sagetatorii singuri se vor putea distra in aceasta zi. Doar petreceti-va timpul asa cum doriti.

Capricornii sunt norocosi in cariera lor. Incearca sa faci un pas pe care nu ai indraznit inainte. Astazi, totul este plin de o multime de oportunitati bune. De asemenea, astrologul te sfatuieste sa te gandesti la ce obiceiuri este timpul sa scapi.

Varsatorii trebuie sa vorbeasca: emotiile necesita o iesire. Nu este necesar sa dai vina pe prima persoana pe care o intalnesti: gaseste-ti un prieten sau tovaras care sa te poata ajuta cu sfaturi si sa-ti simta sentimentele. In curand va trebui sa iei o decizie dificila, fii pregatit sa cantaresti argumentele pro si contra.

Pestii vor trebui sa dea dovada de activitate maxima in tot ceea ce-i priveste. Acum nu poti sta deoparte si observa in tacere ce se intampla. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fugi spre epicentrul evenimentelor, cu capul inainte. Cat timp exista o oportunitate, analizati situatia si trageti concluzii. Odata ce luati o decizie, luati masuri imediat. Gandirea excesiva poate duce la pierderea unor oportunitati excelente.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

8 ore ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

9 ore ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

9 ore ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

10 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 20 mai 2024. Trei zodii sunt avertizate de astre, trei primesc daruri de la Univers !

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca aceasta este o zi buna pentru…

11 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

12 ore ago