Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 9 iulie 2022. Trebuie sa iei initiativa si sa fii mai hotarat

Sfatul zilei de sambata. Pavel Globa sfatuieste nativii  sa fie mai hotarati pentru a obtine succesul. Este recomandabil sa actionati independent. Nu sunt excluse oferte profitabile care promit profituri bune. In relatiile amoroase, este mai bine sa iei initiativa pentru a imbunatati relatiile.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC

Berbec

Dimineata trebuie sa te ocupi de treburile casnice. Este indicat sa incerci sa rezolvi totul cu calm. La locul de munca, va trebui sa va concentrati pe probleme importante. Nu sunt excluse bonusuri semnificative. Seara, este posibil sa aveti o conversatie serioasa cu persoana iubita.

Publicitate

Leu

Nelinistea si anxietatea nu sunt excluse. Prin urmare, trebuie sa va tineti emotiile sub control. Este mai bine sa faci fata singur sarcinilor tale curente, deoarece interferenta altcuiva poate face rau. Seara nu sunt excluse intalnirile romantice si comunicarea placuta.

Sagetator

Sunt probabile negocieri de afaceri, care pot deschide noi orizonturi. Este indicat sa incerci sa actionezi activ, dar in acelasi timp este bine sa te gandesti la fiecare pas. O persoana draga iti va face un cadou original care va ramane in amintire multa vreme.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT

Taur

Va exista o oportunitate de a obtine rezultate bune care promit recompense banesti. Experienta anterioara poate fi utila. Oamenii apropiati va vor da cu vesti bune. Calatoriile se vor dovedi a fi reusite, o schimbare de peisaj va aduce doar beneficii.

Fecioara

In prima jumatate a zilei, trebuie sa rezolvati toate problemele vechi care sunt o povara. Va exista posibilitatea de a merge la un eveniment, de a obtine informatii interesante. In viata personala, trebuie sa te concentrezi pe interesele partenerului tau, astfel incat sa nu apara probleme mai tarziu.

Publicitate

Capricorn

Pot exista probleme in afaceri, asa ca ar trebui sa va concentrati. Experienta utila si sfaturi de la oameni cunoscatori. Mergeti la cumparaturi, va vor aduce numai bucurie. Seara, poti face lucrurile tale preferate care te incarca pozitiv.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER

Gemeni

Nu va fi usor sa va mentineti calmul, deoarece pot aparea neintelegeri la locul de munca. Este de dorit sa acordati atentie generatiei mai in varsta, care necesita ingrijire. Va exista o oportunitate de a dovedi ca esti bun in ceea ce faci. Ai grija la cheltuieli.

Balanta

Este indicat sa va concentrati pe lucru, deoarece exista posibilitatea de a face greseli. Prietenii va vor da vesti neasteptate. Ar trebui sa fii atent la sanatatea ta, deoarece pot aparea boli.

Varsator

Va exista o oportunitate de a avansa in cariera, precum si de a-ti consolida pozitia. Este recomandabil sa acordati atentie problemelor casnice. Activitatile de familie sunt grozave pentru relaxare.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA

Rac

Zi de bun augur pentru comunicare. Intalnirile importante pot avea loc intr-un cadru informal. Nu sunt excluse oferte tentante, la care merita sa ne gandim. Intuitia, care este ascutita in aceasta perioada, va ajuta in chestiunile amoroase. Seara sunt utile plimbarile si odihna.

Scorpion

Orice afacere din aceasta zi necesita prudenta. Nu trebuie sa-ti asumi proiecte de anvergura; exista posibilitatea de a face greseli grave. Surmenajul trebuie evitat, deoarece totul va poate afecta bunastarea. Seara, intalnirile romantice nu sunt excluse.

Pesti

Nu sunt excluse bonusurile financiare semnificative, care vor face posibila achizitionarea de lucruri utile. Succesul iti bate la usa. Poti planifica o excursie in natura impreuna cu familia, o schimbare de peisaj va va fi la indemana.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Dan Negru, anunt important despre Florin Piersic. Marele actor a fost transportat de urgenta la spital.

Actorul Florin Piersic, internat la Spitalul Militar din Cluj pentru o interventie chirurgicala la picior…

o oră ago

Rugaciunea din Miercurea Mare. Citeste aceasta rugaciune pentru iertarea pacatelor si pentru mare ajutor in zilele care urmeaza

Citeste rugaciunea din Miercurea Mare pentru a avea parte de iertarea pacatelor. Troparul din Miercurea…

6 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 1Mai 2024. Vin schimbari mari pentru zodii

Sfatul zilei de marti. Astrologul Pavel Globa spune ca ziua este potrivita pentru a rezolva…

11 ore ago

Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului,…

o zi ago

Rugaciunea din Martea Mare. Rosteste-o cu mare credinta si vei vedea minunile din viata ta

Rugaciunea din Martea Mare ne ofera protectie divina si iertare de pacate! Spune-o pana la…

o zi ago

Martea Mare din Saptamana Patimilor. Ce este bine sa faci in aceasta zi pentru a avea parte de noroc si sanatate

Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului este o zi cu o importanta incarcatura spirituala si…

o zi ago