Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 18 iunie 2022. Atentie la problemele de familie

Sfatul zilei de 18 iunie 2022. Astrologul Pavel Globa recomanda sa acordati atentie problemelor familiale. Trebuie sa faci treburi casnice si sa rezolvi problemele aparute.  Este indicat sa incercati sa nu va asumati riscuri si sa aveti grija in toate situatiile. O perioada favorabila pentru intalniri romantice si comunicare.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru zodiile de FOC

Berbec

Dimineata va aduce unele dificultati daca mergi la munca. Totusi, colegii te vor ajuta sa faci fata. Calatoriile de afaceri sunt excluse. Prin urmare, ar trebui sa fii atent si sa incerci sa nu pierzi nimic din vedere. Este posibil sa aveti o conversatie serioasa cu persoana iubita. In timpul liber, poti sa faci activitatile tale preferate care iti aduc satisfactie.

Publicitate

Leu

Va trebui sa muncesti din greu si sa rezolvi probleme serioase. Este indicat sa fii extrem de atent sa nu faci greseli. Achizitiile iti vor aduce placere si si iti vor crea o stare pozitiva. Puteti planifica o drumetie, mai ales undeva in natura. O schimbare de peisaj va ajuta la readucerea fondului emotional la normal. Seara, treburile casnice isi vor aminti de tine.

Sagetator

Este indicat sa fii activ in ceea ce faci. Astfel, puteti obtine rezultate bune si va puteti consolida pozitia. In relatiile personale pot exista momente tensionate, este mai bine sa te comporti calm si sa nu agravezi situatia. Calatoria in aceasta perioada iti va aduce multa placere, poti porni in siguranta la drum.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru zodiile de PAMANT

Taur

Va exista o oportunitate de a vizita evenimentesociale unde puteti afla o multime de lucruri noi si interesante. Reprezentantii singuri pot fi norocosi sa inceapa o relatie romantica. Achizitiile mari vor veni la indemana si cu atat mai mult o schimbare a interiorului. Seara poate fi petrecuta intr-o companie vesela de prieteni.

Fecioara

Emotiile pozitive vor fi transmise dimineata de catre o persoana draga. Nu sunt prevazute schimbari majore la locul de munca. Este indicat sa aloci timp pentru a rezolva problemele casnice care s-au acumulat. Puteti aranja o mica vacanta pentru familia dvs., puteti cumpara mici cadouri pentru rude. Acest lucru va ajuta la consolidarea relatiilor si la imbunatatirea situatiei in familie.

Capricorn

In aceasta zi, puteti lucra fructuos pentru a obtine rezultatele dorite. Avansarea in cariera nu este exclusa. De asemenea, iti poticonsolida pozitia financiara. Este recomandabil sa acordati atentie intereselor personale. Poti planifica o calatorie care te va ajuta sa privesti lumea cu alti ochi.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru zodiile de AER

Gemeni

Nu sunt excluse circumstante neprevazute, care te vor scoate putin din program. Sunt posibile schimbari in bine in relatiile amoroase. Va exista o oportunitate de a va implementa ideile. Treburile casnice iti vor aminti de tine dupa cina. Prin urmare, este de dorit sa finalizati totul planificat la timp. Nu luati decizii importante in aceasta zi.

Balanta

Nu sunt excluse schimbari la locul de munca care promit sa schimbe situatia in bine. Poate ca se vor deschide noi oportunitati si perspective. Prin urmare, este important sa nu ratati sau sa pierdeti nimic. Trebuie sa fiti atenti la sanatatea dumneavoastra, deoarece pot aparea dureri de cap si afectiuni.

Varsator

O zi favorabila comunicarii, mai ales intr-un cadru informal. Sunt posibile cunostinte placute, care se pot dezvolta in ceva mai mult. Achizitiile vor avea succes, atat personale, cat si casnice.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru zodiile de APA

Rac

Dificultatile si obstacolele nu sunt excluse in aceasta zi. Prin urmare, este important sa te concentrezi si sa fii atent. Nu trebuie sa renunti, este mai bine sa mergi inainte si totul se va rezolva. Treburile casnice pot fi incepute dupa pranz, pentru a avea timp seara pentru divertisment si o sedere placuta cu prietenii.

Scorpion

Negocierile de afaceri nu sunt excluse in prima jumatate a zilei. Va exista o oportunitate de a-ti dovedi valoarea. Poti obtine sprijinul unor oameni influenti. Activitatea fizica moderata este benefica, care va afecta favorabil starea organismului. Seara va puteti relaxa cu familia.

Pesti

La locul de munca, multe sarcini vor fi usoare. Relatiile cu alte persoane vor fi favorabile. Cumparaturile vor avea succes, puteti cumpara ceva util pentru viata de zi cu zi. In relatiile amoroase, nu sunt excluse schimbari semnificative care sa te ia prin surprindere. Seara este potrivita pentru drumetii in aer curat. Nu aplecati urechea la barfe.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

o oră ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

13 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

14 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

16 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

19 ore ago