Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 12 noiembrie 2022. Zodiile avertizate de astre

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa spune ca in aceasta zi se vor intampla multe evenimente controversate. Cel mai probabil, va trebui sa schimbati planurile din mers.

Berbec

Berbecii sunt bine aspectati in plan profesional. Si financiar va merge foarte bine, insa, atentie la cheltuielile neprevazute ce va pot dezechilibra bugetul, spun astrele.

Taur

Pentru Tauri va fi o zi solicitanta. Aveti idei bune in ceea ce priveste un proiect, dar ar trebui sa aveti grija cu o persoana de la conducere care incearca sa va puna piedici.

Publicitate

Gemeni

S-ar putea sa va simtiti stanjenit sau neindemanatic in compania unor persoane cu orgolii exagerate. Nu va grabiti si spuneti cat mai putin posibil. Pastrati-va demnitatea, pentru ca nu trebuie neaparat sa dovediti nimic nimanui. Aveti grija sa faceti cumparaturi. Asigurati-va ca pastrati chitanta. Si mai bine, ganditi-va de doua ori inainte de a face achizitia. Atentie, unele dintre deciziile pe care le-ati luat din impuls va pot face mult rau.

Rac

Viteza este unul dintre cuvintele cheie astazi si, atata timp cat iti pastrezi atentia concentrata, vei fi mai mult decat capabil sa finalizezi mai multe lucruri. Solutiile vin la tine ca un fulger din senin. Ai nevoie sa iti exerciti puterea asupra celorlalti daca banii devin o problema, iar oamenii incearca sa te controleze si poate chiar sa te santajeze emotional.

Leu

Este minunat cand poti petrece timp singur, dar este la fel de special si atunci cand poti lucra cu un partener si poti face o echipa grozava.Esti gata sa faci ceva grozav cu o persoana speciala. Poate fi greu sa renunti la caile tale independente uneori, dar odata ce ai ajuns in punctul in care o persoana poate sa te ajute, bucura-te de asta.

Fecioara

Hartiile si contractele ar putea fi discutate astazi, deoarece Luna atrage atentia asupra obligatiilor contractuale asociate cu jobul tau. Daca ai niste formulare de inscriere deschise sau documente care trebuie predate, incearca sa le completezi cat timp energia este mare si sustine claritatea mintii si comunicarea.

Balanta

Da-ti frau liber emotiilor si incearca sa discuti despre sentimentele si gandurile tale legate de filosofie si alte lucruri de acest fel. S-ar putea sa te bucuri de un pic de distractie si sa te eliberezi un pic de presiunea care a fost in jurul tau in ultimul timp.

Scorpion

Se anunta o zi buna din punct de vedere astral mai ales la locul de munca. Organizarea te poate ajuta sa rezolvi cat mai multe situatii complicate si sa depasesti anumite probleme ca si cum nu ar exista.

Sagetator

Este o zi foarte buna pentru tine pe plan sentimental si te vei concentra pe relatia cu partenerul de viata. Romantismul este la cote maxime si cu siguranta vei consolida legatura dintre voi si vei avea parte de momente dee neuitat. Gesturile tandre si micile surprize sunt cele care ii vor transmite partenerului cat este de important pentru tine. Sfarsitul aceste saptamani te surprinde plin de optimism si cu chef de dustractie.

Capricorn

Nativii Capricorn au tendinta sa se simta nedreptatiti atunci cand vine vorba despre anumite beneficii, in posesia carora trebuiau sa intre. In plus, te simti si exclus din grupul tau de prieteni si observi ca fiecare isi vede de propriul interes. Cel mai bine ar fi sa te bazezi pe propriile forte.

Varsator

Nativii Varsator au tendinta sa formeze adevarate furtuni in relatiile cu superiorii. Este exact ceea ce iti lipsea, pentru ca si asa nu te intelegeai prea bine cu ei. Poate ca ar trebui sa iei in considerare schimbarea locului de munca.

Pesti

Este recomandat sa vorbiti cu cei dragi, sa spuneti tot ce aveti pe suflet. Puteti vorbi despre temerile si experientele voastre. Sunt posibile cadouri placute si surprize. Imbunatatiti-va situatia financiara.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

ALERTA METEO! Romania, lovita de ploi torentiale, vijelii si grindina

Schimbari drastice ale vremii in zilele urmatoare din cauza ciclonului. Cand va fi lovita Romania…

43 de minute ago

Rugaciune catre Sfintii Constantin si Elena. Este grabnic ajutatoare pentru cei care au probleme mari

Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe 21 mai pe Sfantul Imparat Constantin cel Mare si pe…

2 ore ago

NASA confirma ca Biblia spune adevarul. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Astronomii care foloseau telescopul spatial Spitzer de la NASA au cercetat discurile prafuite care inconjoara…

13 ore ago

Sfintii Constantin si Elena 2024. Ce se face pe 20 MAI, in ajun de sarbatoare, pentru sanatate si spor in casa

Sfintii Constantin si Elena 2024. Sarbatoare mare in calendarul ortodox si catolic pe 21 mai.…

23 de ore ago

Zodia protejata de Sfintii Constantin si Elena. Are succes si noroc cu carul in tot ce-si propune

In perioada urmatoare, mai multe zodii din horoscop vor avea parte de momente de bucurie.…

23 de ore ago

Sfintii Constantin si Elena, 21 mai 2024. Ce se face in aceasta zi pentru ca sporul sa se adune in casa ta

Sarbatoare mare in calendarul ortodox si catolic pe 21 mai. Biserica Ortodoxa praznuieste in aceasta…

23 de ore ago