Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 31 august 2022. Ziua in care in care vechiul si noul se vor lupta. Atentie Tauri, Gemeni si Pesti.

Sfatul zilei de miercuri. Va fi o zi provocatoare in care vechiul si noul se vor lupta. Pentru a obtine ceva si a trece la un nou nivel, trebuie sa renunti la altceva. Acest lucru a spus celebrul astrolog Pavel Globa. Poate ca ceva iti este foarte drag, dar de dragul viitorului, va trebui sa-ti iei ramas bun pentru totdeauna.

In acelasi timp, este posibila o agresivitate crescuta, chiar si oamenii foarte calmi si echilibrati se vor comporta diferit fata de obicei.  Astrologul va  sfatuieta sa va mentineti calmul si sa nu raspundeti cu grosolanie la grosolanie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul nu poate desfasura proiecte responsabile si serioase in aceasta zi. Nu va va da niciun rezultat. Prin urmare, finalizati ceea ce a fost deja inceput cu mult timp in urma si analizati rezultatele muncii depuse.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul poate avea conflicte cu  superiorii. Daca nu doriti sa agravati situatia, nu ar trebui sa va certati, si chiar mai bine – nu atrageti ochii conducerii in aceasta zi. Pe scurt, fa-ti treaba in mod responsabil si in liniste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii risca sa devina distribuitori de barfe in aceasta zi. Si complet inconstient. Ceea ce ai spus in acest moment poate provoca certuri si conflicte cu prietenii si cunoscutii tai. Asa ca gandeste-te bine inainte de a spune ceva.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa-si asculte vocea interioara. Intuitia ta iti va spune cum sa actionezi cel mai bine intr-o situatie. Poate ca intr-un vis veti primi un raspuns la o intrebare care va deranjeaza de mult timp.

Leu (23 iulie – 22 august)

Este mai bine ca Leii sa se abtina de la aroganta lor inerenta. Desigur, persoana ta este regala, dar comporta-te mai nobil si mai uman. Mai mult decat atat, cei din jurul tau iti pot da o respingere dura in acea zi .

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Acesta este cazul foarte rar in care puteti si chiar trebuie sa va asumati riscuri, sa decideti asupra faptelor indraznete. Cu toate acestea, calculati fiecare pas si luati in considerare cu atentie consecintele acestuia.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta ar trebui sa acorde atentie hobby-urilor si creativitatii. Pana in acest moment, nu ai luat totul in serios, dar acum exista ocazia sa faci din hobby-ul tau principala activitate si o sursa de venit bun.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii ar trebui sa fie mai atenti la sanatatea lor. Simtind cel mai mic disconfort, nu te apuca de automedicatie. Contactati imediat expertii pentru a nu agrava situatia.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii in aceasta zi se vor angaja intens in planificare. In acelasi timp, este important sa cantarim toate argumentele pro si contra, sa ne gandim la consecintele fiecarui pas. In plus, calculeaza toate obstacolele care te vor impiedica sa te indrepti spre obiectivele tale.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii trebuie sa faca lucruri frumoase. De exemplu, mergeti la o expozitie sau la un concert sau ascultati muzica acasa. Impresiile a ceea ce ati vazut si ascultat va vor ramane mult timp si va vor inspira mult timp.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul in aceasta zi va incerca sa dea sfaturi peste tot. Nu ar trebui sa ascultati pe toata lumea si sa urmati aceste sfaturi. Asculta-ti intuitia, vocea interioara – te va ajuta mai mult. Incepeti sa actionati numai dupa ce ati luat in considerare totul cu atentie.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii ar trebui sa-si tina acum viata personala sub cheie – nu spune nimanui secretele. La urma urmei, informatiile pot fi folosite impotriva ta. Multi vor fi foarte gelosi pe fericirea ta.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

5 minute ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

23 de minute ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

20 de ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

23 de ore ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

23 de ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

o zi ago