Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 13 iulie 2022. Trei zodii sunt avertizate de astre

Sfatul zilei de miercuri. Astrologul Pavel Globa recomanda sa nu uitati de bunul simt si sa incercati sa va gestionati emotiile. Neintelegerile sunt posibile, asa ca ar trebui sa faceti concesii si sa cautati o cale de iesire care sa se potriveasca tuturor. La munca, trebuie sa actionati independent, puteti folosi indicatiile intuitiei.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC

Berbec

In aceasta zi trebuie sa aveti rabdare. Este mai bine sa evitati certurile si schimburile dure de cuvinte. Cel mai bine sunt aspectate calatoriile. Astrele va sfatuiesc sa isiti la plimbare in aer liber.

Publicitate

Leu

Pentru a obtine succesul la locul de munca, trebuie sa va concentrati. Exista cateva oferte tentante care merita luate in considerare. Nu conduceti in aceasta zi, deoarece pot exista probleme minore. A doua jumatate a zilei poate fi dedicata treburilor de familie.

Sagetator

In sfera profesionala pot exista schimbari semnificative. Poate ca se vor deschide noi orizonturi care promit profituri bune. In orice domeniu, trebuie neaparat sa actionati pe cont propriu, deoarece sfaturile altora pot face doar rau.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT

Taur

Dimineata este o perioada favorabila pentru treburile casnice. Se anunta vesti bune de la prieteni. Grija mare la serviciu, divergentele cu colegii sunt inevitabile, asa ca trebuie sa ramaneti calm. Seara va puteti relaxa intr-o atmosfera confortabila si familiara.

Fecioara

In relatiile personale, trebuie clarificat totul, deoarece se anunta momentele tensionate din cauza unor minciuni. Este indicat sa pastrati bunul simt si sa rezolvati problema pasnic. Ar trebui sa incercati sa restabiliti ordinea acasa. Seara este buna pentru plimbare si relaxare.

Capricorn

Va exista o oportunitate de a- ti dovedi partea buna si de a obtine sprijinul unor oameni influenti. Incasari semnificative in numerar dupa cina. Sunt posibile calatorii neplanificate, unde puteti obtine informatii utile si puteti intalni oameni interesanti.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER

Gemeni

La serviciu, o perioada buna pentru a lua initiativa. Va fi util sa recurgeti la solutii non-standard la probleme. Astfel poti obtine rezultate bune. Nu este exclusa avansarea in cariera. Seara este mai bine sa acordati atentie familiei.

Balanta

Este indicat sa nu ai incredere in alti oameni si sa faci totul singur. In acest fel, multe probleme inutile pot fi evitate. Emotiile pozitive vor plimbarile cu persoana iubita, unde te poti relaxa pe deplin si castiga putere. In familie pot aparea situatii care trebuie tratate cu calm.

Varsator

Nu amana lucrurile pe mai tarziu.  Va exista ocazia de a face pace cu cei cu care ai fost certat. In timpul liber, te poti gandi la hobby-ul tau.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA

Rac

Dimineata poate aduce momente neplacute care perturba starea ta emotionala. Prin urmare, trebuie sa va controlati si sa ramaneti calm. O persoana draga te va surprinde placut.

Scorpion

Nu va grabiti in aceasta zi, deoarece graba poate duce la consecinte imprevizibile. Este indicat la locul de munca sa acordati atentie chiar si la micile detalii, pentru a nu pierde nimic din vedere. Sunt posibile bonusuri in a doua parte a zilei.

Pesti

La locul de munca, asculta-ti intuitia, care este foarte ascutita in aceasta zi. Este posibil sa fii implicat intr-un proiect major. Oamenii din jurul tau te pot enerva cu sfaturile lor. Dar este mai bine sa taci si sa nu cedezi provocarilor.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

3 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

4 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

4 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

7 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

18 ore ago