Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru inceputul de saptamana. Se schimba multe. Zodiile avertizate de astre

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune sa te bazezi pe intuitie in multe chestiuni. In relatiile personale, nu trebuie sa tragi concluzii pripite, altfel se poate termina prost. Pentru a evita probleme grave, trebuie sa fii atent.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

O zi neobisnuita pentru Berbec. Planurile tale se schimba constant si tu insuti iti vei dori sa se termine mai repede. Ia totul cu calm si ai grija la ceea ce spui. Cuvintele se pot intoarce impotriva ta.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Pentru Taur, o zi interesanta si pozitiva care ii va aduce noroc si speranta. Incepeti sa faceti ce va spune intuitia – si totul se va rezolva.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Intuitia Gemenilor este deosebit de puternica astazi. Asculta-o si preia controlul asupra propriilor emotii. Nu acordati atentie opiniilor altora – va va duce intr-o fundatura.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci, o zi pozitiva si neobisnuita. Cu toate acestea, exista riscul ca cineva sa va impinga sa participati la un fel de aventura. Incearca sa analizezi fiecare dintre actiunile tale si sa calculezi consecintele.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua in care cel mai bine este sa fim impreuna, sa comunicam, sa facem planuri comune. Numai astazi, Leul nu este un razboinic. Risti sa faci o greseala care va fi greu de corectat.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Astrele le sfatuiesc pe Fecioare sa faca astazi treburile casnice si sa-si lase hobby-ul preferat pentru seara. Toate eforturile tale de astazi vor aduce rezultate excelente si chiar profit.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta va regreta foarte mult ceva astazi. Vei incerca sa corectezi situatia, dar in acelasi timp vei ajunge intr-o situatie si mai ridicola. Arata disciplina si consecventa – si iesi uscat din apa.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor trebui sa indeplineasca o serie de sarcini importante astazi, in ciuda faptului ca aveti o zi libera. De asemenea, ar trebui sa fiti atenti la propria sanatate. Nu ignora semnalele de alarma.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii au o zi de atentie sporita fata de ei insisi si preocuparile lor. Arata un egoism sanatos si nu-ti face griji: nimeni nu va suferi din cauza asta.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru Capricorni, aceasta va fi o zi speciala. Astazi trebuie sa dam dovada de activitate si initiativa. Seara, relaxeaza-te si castiga forta.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va avea mai multe intrebari decat raspunsuri astazi. Totusi, nu va fi posibil sa te inseli, pentru ca tu insuti vei ghici intuitiv totul. Seara vei avea o conversatie serioasa cu cineva apropiat. Atentie la vorbe.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pentru Pesti astazi totul va parea ireal. Totusi, nu trebuie decat sa te apuci de treaba – si vei vedea cat de simplu si destul de fezabil este totul. O zi grozava pentru o petrecere in familie.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

40 de minute ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

13 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

13 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

16 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

18 ore ago