Categories: Life & Style

Semn divin la inmormantarea Mioarei Roman. Gabriela Lucutar, dezvaluiri cutremuratoare: ”Cand Oana plangea…”

Mioara Roman a fost insotita pe ultimul drum de catre membrii familiei si de cei apropiati. Mama Oanei Roman a incetat din viata cu putin timp inainte de a implini 83 de ani. Trecerea ei a lasat in urma o adanca tristete si durere in inimile celor care au avut privilegiul sa o cunoasca.

Mioara Roman a fost condusa in mormant de catre cei dragi Oana Roman trece printr-o perioada deosebit de dificila si plina de tristete. Astazi, aceasta a insotit-o pe mama sa in ultimul drum, o experienta cu siguranta extrem de grea pentru ea.

Mioara Roman a plecat din aceasta lume cu doar cateva zile in urma.

Oana a fost cea care a transmis vestea trista online. Fiica regretatei Mioara Roman a avut nevoie de spatiu si intimitate pentru a se ocupa de ceremonia funerara.

Publicitate

In aceste momente de grea incercare, una dintre cele mai bune prietene ale Oanei, Gabriela Lucutar, i-a fost alaturi. Aceasta are o firma de servicii funerare si s-a asigurat ca ceremonia de inmormantare a Mioarei Roman este organizata cu toata grija.

Gabriela Lucutar a fost atenta la fiecare detaliu si a observat un aspect neobisnuit. Putin inainte de a o conduce pe mama Oanei pe ultimul drum, Gabriela a fost martora unui eveniment pe care l-a interpretat ca pe un semn divin.

Gabriela Lucutar, martora unui semn divin la inmormantarea Mioarei Roman

Cunoscuta sub numele de „Regina Intunericului”, Gabriela a povestit, conform cancan.ro, ca in timp ce a asezat foita de aur pe coliva, a avut loc un fenomen neobisnuit. Oana Roman a dorit ca coliva mamei sale sa fie decorata cu foita de aur, iar in timp ce Gabriela a lucrat, a observat cum foitele de aur au capatat forma unor lacrimi, in timp ce Oana isi plangea mama.

”La momentul la care am ornat coliva si m-am hotarat eu sa fac coliva cu foita de aur, Oana m-a sunat dimineata. Eu ornam si a inceput sa planga. Atunci cand Oana plangea, foitele de aur se asezau precum niste lacrimi. Fara ca eu sa le asez in niciun fel”, a pus Gabriela, potrivit cancan.ro.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

4 ore ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

5 ore ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

5 ore ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

6 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

8 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

20 de ore ago