Categories: Life & Style

Sanda Taranu, in lacrimi dupa decesul fostei sale colege din TVR, Delia Budeanu: „Vestea mortii ei a picat ca un trasnet…”

Vestea trecerii in nefiinta a cunoscutei prezentatoare de televiziune Delia Budeanu a zguduit-o pe Sanda Taranu, fosta ei colega din TVR, din perioada comunista.

„Vestea mortii ei a picat ca un trasnet!”

Sanda Taranu (85 de ani), cu ochii in lacrimi, a spus cateva cuvinte, pentru click.ro

Publicitate

„Vestea mortii ei a picat ca un trasnet, imi pare nespus de rau ca Delia a plecat din lumea noastra. Am apreciat-o foarte mult, era un exemplu de profesionalism. Nu stiu care este motivul decesului, stiu doar ca era foarte atenta la alimentatie, avea o dieta, nu manca orice.”

Continuand cu tristete, Sanda a marturisit ca si-ar fi dorit sa fie prezenta la inmormantare, insa circumstantele nu i-au permis acest lucru:

„As fi vrut sa vin de la Breaza, unde sunt acum, sa ii aduc o floare, sa vin la inmormantare, insa nu are cine sa ma aduca la Bucuresti, cu masina, tare rau imi pare! Condoleante familiei!”, a spus Sanda Taranu, exclusiv pentru Click!.

„Pe ce sa ne certam? Era loc pentru toata lumea”

In perioada in care au lucrat impreuna, Sanda Taranu si Delia Budeanu au avut o relatie foarte buna. Sanda sustine ca intre prezentatoarele din TVR nu exista niciun fel de competitie sau rivalitate. Dimpotriva, colaborau si se ajutau in momentele dificile:

„Eu si Delia ne-am inteles foarte bine, fiecare avea personalitatea si frumusetea ei, nu era o concurenta intre noi, de fapt, cu niciuna dintre colege. In colectivul nostru a fost o atmosfera frumoasa, ne-am ajutat, pe ce sa ne certam?”

Totusi, Sanda isi aminteste de un moment in care cineva din TVR a incercat sa creeze tensiuni intre prezentatoare:

„La un moment dat, cineva din TVR a incercat sa ne invrajbeasca, sa duca vorba, ca una dintre noi ar fi vorbit ceva nepotrivit despre cealalta. Cand mi s-a spus asta, le-am invitat pe toate colegele la o cafea si le-am intrebat daca este adevarat ce se spune, dar au tacut, semn ca nu stiau nimic.”

Sanda a actionat cu diplomatie si a impartasit un sfat important pentru a preveni astfel de situatii:

„Le-am zis asa: „Daca cineva va zice ca as fi spus eu ceva despre vreuna dintre voi, sa ma puneti fata in fata cu persoana aceea”, ne-a mai marturisit Sanda Taranu, exclusiv pentru Click!.

Ce meserie aveau de fapt in TVR?

Sanda Taranu a dorit sa clarifice un aspect important legat de denumirea meseriei lor din acea perioada. Desi sunt numite astazi „crainice”, realitatea era alta:

„La Biroul Personal, de atunci, din TVR, in cartea de munca, noi nu eram trecute crainice, ci prezentatoare de televiziune, ceea ce inseamna mult mai mult. Puteai sa fii mai comunicativ, sa vorbesti si pe langa text. Crainice erau, de fapt, cele de la Stiri, care citeau cuvant cu cuvant, de pe hartie, sau de pe prompter.”

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Raluca Pastrama, acuzatii dure la adresa lui Pepe: „Eu ii platesc lui rate…”

Scandalul continua intre Raluca Pastrama si Pepe! Ce spune bruneta despre gradinita pe care au…

9 minute ago

Cine a fost primul sot al Deliei Budeanu. Regretata prezentatoare TV a fost parasita la varsta de 22 de ani

Povestea nestiuta a Deliei Budeanu: Parasita la 22 de ani de primul sot Delia Budeanu,…

2 ore ago

Cine este fiul Deliei Budeanu si mostenitorul dinastiei Budeanu

Delia Budeanu: O cariera impresionanta in televiziune Delia Budeanu a fost una dintre cele mai…

2 ore ago

Ajutor de la stat, in valoare de 700 de lei, pentru persoanele care indeplinesc aceste conditii

Un sprijin esential pentru prevenirea abandonului scolar Incepand cu anul scolar curent, mamele minore din…

10 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii trec printr-o schimbare de destin. S-au aliniat astrele in sfarsit si vor avea doar de castigat.

Horoscop 23 octombrie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

11 ore ago