Categories: Life & Style

Rugaciunea catre Sfantul Spiridon care face mari minuni. Se spune pe 12 decembrie

Sfantul Spiridon (n. c. 270; † 350) este un mare sfant crestin, patronul insulei Corfu din Grecia. Pomenirea lui este celebrata anual in data de 12 decembrie.

Spiridon este sfantul care pleaca periodic din racla, pentru a-i ajuta pe oamenii care il cheama in rugaciune, cu credinta si cu dragoste.

Cea mai puternica rugaciune

„Aparatorului credintei sa-i aducem din inima marturisiri multumitoare. Toti care prin ale lui intelepte invataturi ne-am luminat cu credinta si sa-i cantam. Bucura-te, Sfinte Ierarhe Spiridon, mare facator de minuni! Vrednicule pastor al Bisericii, Sfinte Ierarh Spiridon, desi nu avem nici vrednicie si nici pricepere pentru a ne ruga tie cu potrivite cuvinte. Totusi venim la tine, sfinte, si marturisindu-ne multele pacate savarsite, ne rugam tie cu smerenie.

Publicitate

Intinde mana ta cea dreapta, cu care de-a lungul vietii ai savarsit atatea minuni, si binecuvanteaza-ne pe noi toti, cei care venim la tine cu credinta! Nadejde a celor care si-au pierdut nadejdea, mangaiere a celor necajiti, te rugam fii mijlocitor pentru sufletele noastre cele impovarate de multe ispite si, cu obisnuita ta bunatate si iubire de oameni, roaga-te catre Ziditorul tuturor sa ne daruiasca vindecare de feluritele boli ale sufletului.

Sfinte Spiridon, roaga-te pentru noi!

Invredniceste-ne si pe noi, nevrednicii, ca prin mijlocirea ta sa ne impartasim de bunatatile sufletesti si trupesti fagaduite adevaratilor credinciosi. Daruieste-ne, sfinte, ajutorul tau cu care, biruind otravitoarele ganduri care se lupta cu noi neincetat, sa dobandim cele de folos pentru viata aceasta si, mai ales, pentru cea viitoare. Bucura-te, cel ce esti cu ingerii slujitor! Bucura-te, ca esti si cu oamenii cu trupul petrecator! Bucura-te, al carui trup astazi savarseste minuni! Bucura-te, ca incaltarile tale slujesc drept dovada. Amin!”.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

59 de minute ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

12 ore ago

Sfatul Runelor pentru Sambata, 18 MAI 2024. Patru zodii au noroc si protectie divina, trei zodi trec prin momente grele

Sfatul Runelor pentru ziua de sambata. Fiecare zi aduce cu sine oportunitati si provocari, iar…

20 de ore ago

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

20 de ore ago

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

22 de ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

23 de ore ago