Categories: Sanatate

Prof. dr. Vlad Ciurea: Elixirul care curata gandurile negre si toxinele din corp.

Prof. dr. Vlad Ciurea a vorbit, la Antena 3 CNN, despre Elixirul care curata gandurile negre si toxinele din corp.

”Foarte simplu se explica acest lucru. Este o fraza pe care a spus-o un savant japonez: ”ma misc, deci exist”. El si-a calat existenta pe miscare si aceasta miscare a devenit, ca si cafeaua pentru unii dintre noi, un drog.

Si nu mai poate fara miscare, ceea ce-i face si bine, pentru ca punand in functiile de miscare, s-a implementat in creier si acolo este o mica rotita care iti spune: te trezesti, alearga; sau ai ajuns, alearga.

Publicitate

Cred ca este un elixir si consider ca face foarte bine si sunt uimit de aceasta educatie pe care o au americanii referitor la sport si faptul ca se misca”, a explicat medicul Vlad Ciurea pentru sursa citata mai sus.

Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Sportul da vitalitate, putere, gandire, tinerete, ganduri bune”

”30 de minute de sport dimineata si toate gandurile rele s-au eliminat. Tot ce a primit organismul, oxigen, dupa aceea apa, desigur, a facut ca sa curete de toxine corpul si de ganduri rele creierul.

Intreg organismul l-a pus in miscare, i-a dat ceea ce spunem noi vitalitate, putere, gandire, tinerete, ganduri bune”, a recomandat prod. dr. Vlad Ciurea.

Alimente care fac bine creierului. Prof. dr. Vlad Ciurea: „E fantastic acest produs pentru functia cerebrala”

”Foarte multe, foarte multe, dar noi ne ducem in alta parte pentru ca alimentatia din bucataria romaneasca este foarte grea, mesele sunt copioase”, a spus medicul Ciurea.

Ciocolata, ca si cafeaua sau ceaiul verde, este buna pentru creier, spune prof. dr. Vlad Ciurea, insa trebuie atentie la sortimentul ales.

Cu alte cuvinte, nu orice ciocolata face bine la creier, chiar daca celula nervoasa accepta cu placere dulcele.

Renumitul neurochirurg Vlad Ciurea explica faptul ca cea mai buna ciocolata pentru creier este cea amaruie, care este si naturala si are putin zahar.

Creierul, aceasta „bijuterie” cum o numeste cunoscutul profesor Vlad Ciurea, are nevoie de hrana buna, de calitate pentru a functiona optim.

Exista cinci alimente sau categorii de alimente care ne ajuta sa punem creierul in functiune mai bine, spune renumitul neurochirurg.

Creierul are nevoie, asadar, de grasimi bune, de proteine de calitate, dar si de un anumit condiment, cum ar fi usturoiul, pe care il folosim adesea in bucatarie, fara sa stim, de cele mai multe ori, ca ne pune „bijuteria” in functiune.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

12 ore ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

12 ore ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

13 ore ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

13 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 20 mai 2024. Trei zodii sunt avertizate de astre, trei primesc daruri de la Univers !

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca aceasta este o zi buna pentru…

14 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

16 ore ago