Categories: Astrologie

O saptamana de furtuni magnetice va acoperi Pamantul intre 20 mai si 27 mai 2022. Incepe o perioada grea pentru oameni

Expertii spun ca pana la sfarsitul lunii mai 2022, furtunile magnetice vor acoperi Pamantul.

Urmatoarea furtuna magnetica va fi pe 18 mai. Nu va fi puternica – doar doua puncte si poate da unei persoane dureri de cap. Fluctuatiile geomagnetice de aceeasi putere pot fi observate pe 19 mai. Pe 20 mai incepe o perioada in care oamenii se pot plange de probleme de sanatate, puterea furtunilor magnetice va creste la trei puncte. In perioada 20 mai – 23 mai, furtunile magnetice de trei magnitudini vor avea un impact negativ asupra sanatatii umane.

Cea mai periculoasa este perioada 24-27 mai. Pe 24 mai 2022, o furtuna magnetica de cinci magnitudini va acoperi Pamantul. Poate provoca dureri de cap, greata, ameteli si alte probleme. Pe 25, 26 si 27 mai, furtuna magnetica a fost estimata la patru puncte. Asta nu inseamna ca te poti relaxa,  impactul este foarte puternic.

Publicitate

Comportarea corecta in timpul furtunilor magnetice

Meteorologii au spus in repetate randuri ca nu exista o modalitate universala de a face fata furtunilor magnetice, dar exista sfaturi care ii vor ajuta sa supravietuiasca mai usor. In timpul perioadei de furtunilor magnetice, trebuie sa retineti ca cel mai sigur loc pentru tine este casa ta. In aceasta perioada este mai bine sa nu conduceti masina, acest lucru poate duce la consecinte nefaste. Cel mai bine este sa refuzati sa va aflati in camere intunecate si in transportul public.

Aerisiti camera cat mai des posibil. De asemenea, trebuie sa beti mai multa apa. Incercati sa treceti la o dieta sanatoasa, renuntati la alimentele nesanatoase. Un alt sfat care va poate ajuta este sa evitati munca fizica grea. Daca starea dumneavoastra de sanatate se inrautateste, trebuie neaparat sa consultati un medic.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

5 minute ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

35 de minute ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

3 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

14 ore ago

Sfatul Runelor pentru Sambata, 18 MAI 2024. Patru zodii au noroc si protectie divina, trei zodi trec prin momente grele

Sfatul Runelor pentru ziua de sambata. Fiecare zi aduce cu sine oportunitati si provocari, iar…

22 de ore ago

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

22 de ore ago