Categories: News

O noua tragedie in Romania. A fost activat Planul Rosu

O noua tragedie in Romania. Un accident grav a avut loc miercuri dimineata pe Drumul European 85, langa Sinesti, judetul Ialomita Patru persoane au decedat, iar alte cinci au fost ranite. Autoritatile au declansat Planul Rosu de Interventie.

Printre victime se afla si doi copii, transmite ISU Ialomita, potrivit stirileprotv.

Initial ISU Ialomita a anuntat decesul a doua persoane dintre cele noua implicate in accident. Ulterior, alte doua persoane au decedat. In total, patru persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite si transportate la spital, in urma accidentului de pe soseaua supranumita „drumul mortii”.

Publicitate

Publicitate

„In aceasta dimineata, in jurul orei 10:30, pe DN2, in afara localitatii Sinesti s-a produs un grav accident de circulatie, in urma caruia au rezultat 9 victime”, a transmis ISU Ialomita.

La fata locului au intervenit o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD. De asemenea, de la nivelul judetului Ialomita au fost alocate si 2 ambulante SAJ.

In sprijin a actionat si ISU Bucuresti-Ilfov cu 3 ambulante SMURD, dintre care una cu medic.

Drumul spre Moldova, E85, este supranumit si „Drumul Mortii”, pentru ca este extrem de periculos. Autoritatile vor sa il reconfigureze pentru a reduce numprul accidentelor.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Cutremur in Romania, in a doua zi de Paste. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut.

Cutremur in Romania, in primele ore din a doua zi de Paste. Detalii despre cutremur…

3 ore ago

Paste 2024 – Ce NU ai voie sa faci in Saptamana Luminata – Vei avea ghinion tot anul

In traditia crestina ortodoxa, saptamana care urmeaza imediat dupa Invierea Domnului Iisus Hristos este cunoscuta…

3 ore ago

Ce se face in a doua zi de Paste ca sa ai noroc tot anul. Traditii si obiceiuri in Lunea Alba, ziua in care se deschid Portile Raiului

In a doua zi de Pasti, traditiile si obiceiurile de Inviere sunt pastrate cu sfintenie…

4 ore ago

Zodiile care vor straluci in Saptamana Luminata 2024: Cinci nativi au protectie divina, totul le merge ca pe roate

In lumea astrologiei, fiecare an aduce cu sine influente si energii unice pentru fiecare zodie.…

4 ore ago

Mihai Voropchievici, Horoscop pana pe 13 mai 2024. Reusite pentru Berbeci, vesti grozave pentru Gemeni, schimbari importante pentru Scorpioni

Horoscop pana pe 13 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile…

4 ore ago

Lidia Fecioru: Ce sa faci in Saptamana Luminata pentru a avea noroc tot anul.

Lidia Fecioru a spus ca atunci cand auzi bataia clopotelor in noaptea de inviere, de…

6 ore ago