Categories: Astrologie

Neti Sandu, horoscop 28 noiembrie – 4 decembrie. Se aduna bani in cont, vin oportunitati

Horoscop 28 noiembrie – 4 decembrie. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

Initiativele va reusesc in mare parte si o sa faceti progrese dupa o perioada de munca intensa si o sa va mai ganditi si la voi, sa va mai si relaxati.

TAUR

O sa recuperati niste bani sau poate sa-i cereti inapoi, ca sa va reparati masina sau ca sa va cumparati una noua. Aveti de luat nise lucruri.

Publicitate

GEMENI

Intrevedere cu niste oameni de afaceri care vor sa va implicati intr-un proiect care v-ar suplimenta veniturile si o sa va dati acordul, se pare.

RAC

Se intampla ceva bun care va readuce in lumina reflectoarelor si o sa luati vreun premiu, o prima de sfarsit de an pentru toata munca depusa de-a lungul anului.

LEU

O reusita atat la serviciu, poate ati perfectat comunicarea cu sefii, cat si in sfera casnica, v-or fi parvenit lucrurile pe care le-ati comandat mai de mult.

FECIOARA

Vi se fac promisiuni de colaborare si o sa va ganditi bine de tot daca o sa aveti timp sa intrati intr-o combinatie parteneriala, nu acum, ci anul viitor.

BALANTA

O sa va descurcati cu banii, ca poate vi se aproba un credit bancar si o sa reamenajati interiorul locuintei, ca vreti sa arate totul mult mai fresh.

SCORPION

Se aduna banii in cont, ca vi se platesc niste sume restante si o sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade. In special copiilor o sa le luati ce le-ati promis.

SAGETATOR

Primiti o rasplata. O sa va fie apreciata munca si poate primiti laude la scena deschisa ca ati pus toata priceperea la bataie, ca sa iasa ceva de cea mai buna calitate.

CAPRICORN

Se poate sa primiti noi recomandari din partea sefilor si o sa va achitati onorabil, ca vreti mai mult sa faceti progrese in cariera. Sa aveti un salariu mai mare.

VARSATOR

Apar situatii ofertante din punct de vedere profesional si o sa vi se promita un proiect, din ianuarie, care sa va placa si sa v-aduca si castiguri banesti.

PESTI

Exista oportunitatea sa plecati undeva, fie cu treaba, fie la distractie si o sa fie o gura de oxigen, dupa o perioada de consum fizic si nervos.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

5 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

5 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

6 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

8 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

19 ore ago