Categories: Astrologie

Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 26 martie 2023. Gemenii dau lovitura, Racii il au pe Vunjo, Fecioarele au mare noroc

Horoscop rune pana pe 26 martie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la antena 3, previziunile runelor pentru urmatoarele zile. Afla ce urmeaza pentru zodia ta.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul a dat de dragoste noua, fierbinte, ceva pasional, deci a iesit din starea lui de fapt si a trecut la cuceri. Este o saptamana in care dragostea planeaza asupra Berbecului.

Horoscop rune pentru Taur

In schimb, Taurii sunt sfatuiti sa isi faca bagajele pentru ca astrele ii anunta ca vor pleca intr-o calatorie.

Publicitate

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii vor da lovitura si se produce un salt rapid, calitativ in existenta lor. Se tin lant toate de la o saptamana la alta si ii atentioneaza.

Horoscop rune pentru Rac

Racul se bucura de prezenta lui Vunjo. Acesti nativi, in saptamana urmatoare, sunt castigatori pe toate planurile, asa ca beneficiati de tot ceea ce va doriti. Si eu va recomand sa aveti ganduri mari, sa va doriti mai sus decat trebuie.

Horoscop rune pentru Leu

Un sfat pentru Leu: lasati toate problemele si grijile legate de trecut in urma, lasati necazurile deoparte si pregatiti-va pentru o saptamana mult mai buna ca cea precedenta.

Horoscop rune pentru Fecioara

In schimb, la Fecioara, fertilitate si belsug. Peste putin timp, visele voastre se vor implini – si la Fecioarele care n-au copii si la cele care n-au bani.

Horoscop rune pentru Balanta

Un sfat pentru Balanta, scurt si la obiect: schimba cazul si macazul, schimba tactica si abordeaza altfel problemele care te intereseaza, ca pana acum ai dat gres.

Horoscop rune pentru Scorpion

La Scorpioni, mobilizati-va toate fortele pentru a va consolida pozitia in familie, societate si la serviciu. Facand asta, veti triumfa.

Horoscop rune pentru Sagetator

In schimb, Sagetatorul sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte foarte importante cat de curand. Fiti pregatiti, vine o schimbare.

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul a preluat runa de saptamana precedenta cu simbolul uraganului, asa ca o saptamana a fost uragan la Balanta, saptamana urmatoare uraganul e la Capricorn. Se intrevede o batalie furtunoasa, o disputa dar ramaneti calmi, ca totul sa aranjeaza. Deci cu alte cuvinte nu mai faceti scandal degeaba ca tot voi castiga si rezolvati.

Horoscop rune pentru Varsator

In schimb, Varsatorul va putea gasi rezolvarea tuturor problemelor care ii framanta angajand o sincera discutie cu ceilalti membri ai familiei.

Horoscop rune pentru Pesti

Pentru Pesti, foarte curand veti afla un adevar important care va va marca viata sau o va schimba.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

13 ore ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

14 ore ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

14 ore ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

15 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 20 mai 2024. Trei zodii sunt avertizate de astre, trei primesc daruri de la Univers !

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca aceasta este o zi buna pentru…

16 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

17 ore ago