Categories: Astrologie

Mihai Voropchievici, horoscop pana la 23 septembrie 2024. Berbecii castiga pe toate planurile, Fecioarele incep o viata noua, Pestii au protectie Divina

Horoscop rune pana la 23 septembrie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la AstroFanatik, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici pana la 23 septembrie 2024: O saptamana plina de surprize si reusite!

Numerologul si astrologul Mihai Voropchievici aduce in prim-plan previziunile saptamanale pe baza runelor, oferind o perspectiva asupra energiei si norocului care vor domina vietile zodiilor pana pe 23 septembrie 2024. O saptamana promitatoare se anunta pentru multi nativi, fiind marcata de succes, schimbari si oportunitati de dezvoltare personala si profesionala. Iata ce rezerva runele pentru fiecare zodie.

Berbec

Berbecii vor fi adevarati invingatori in saptamana care urmeaza. Sub influenta rune Wunjo, acestia vor avea parte de castiguri pe toate planurile. Fie ca este vorba de succes in cariera sau viata personala, nativii din Berbec vor fi in centrul atentiei.

Publicitate

Taur

Pentru Taur, Voropchievici are un sfat esential: schimbarea tacticii. Daca acesti nativi vor aborda problemele care ii preocupa dintr-o alta perspectiva, vor atrage norocul. Flexibilitatea si adaptabilitatea vor fi cuvintele cheie pentru ei.

Gemeni

Gemenii vor fi coplesiti de mesaje si comunicari diverse in aceasta perioada. Un mesaj extrem de important va ajunge la ei, iar acestia trebuie sa fie pregatiti sa-l primeasca si sa-l valorifice la timp.

Rac

Pentru nativii din Rac, saptamana aduce un cadou neasteptat din partea cuiva care se gandeste intens la ei. Este important sa accepte darul cu recunostinta, ceea ce le va deschide drumul catre o saptamana plina de armonie.

Leu

Leii trebuie sa-si mobilizeze toate fortele pentru a-si consolida pozitia in familie, societate si la locul de munca. Daca isi concentreaza eforturile in directia potrivita, succesul va fi garantat. Runele indica un triumf sigur.

Fecioara

Fecioarele vor experimenta o adevarata renastere. Atat pe plan fizic, cat si psihic, acesti nativi sunt pregatiti sa inceapa un nou capitol al vietii lor, plin de energie si determinare.

Balanta

Balantele sunt sfatuite sa lase in urma toate problemele din trecut. Saptamana care urmeaza promite sa fie mult mai buna, aducand echilibru si o perspectiva proaspata asupra vietii.

Scorpion

Scorpionii sunt pe cale sa faca schimbari majore. Acestia vor avea oportunitatea de a-si schimba locul de munca si locuinta. In plus, vor lua decizii favorabile in privinta unei probleme importante.

Sagetator

Sagetatorii vor gasi raspunsuri si solutii pentru problemele care ii preocupa, cu o singura conditie: sa aiba o discutie deschisa cu ceilalti membri ai familiei. Comunicarea va fi cheia succesului in saptamana ce urmeaza.

Mai multe detalii pe fanatik.ro

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

A crescut limita pentru cardurile de alimente. Cine va beneficia in continuare de tichete sociale pentru alimente

Masuri pentru pensionari anuntate de premierul Marcel Ciolacu Premierul Marcel Ciolacu a anuntat o serie…

17 minute ago

Magazine Lidl, Mega Image, Auchan, Profi si Carrefour, inchise. Ce s-a descoperit in urma verificarilor facute de ANPC

Magazine Lidl, Mega Image, Auchan, Profi si Carrefour inchise temporar de ANPC Mai multe magazine…

o oră ago

Horoscop rune 20 septembrie 2024. Atentie, Berbeci, Lei si Varsatori

Horoscop rune 20 septembrie 2024 pentru toate cele 12 semne zodiacale Atentie, Berbeci, Lei si…

5 ore ago

Alerta meteo! Meteorologii anunta Cod Galben de ploi torentiale si vijelii

Cod galben de ploi si vant emis de ANM: Avertizari pentru 19-20 septembrie Administratia Nationala…

5 ore ago

Secretara la Facultatea de Medicina, disparuta miercuri, a fost gasita fara suflare. Ce i-a scris fiului sau…Din pacate el avea telefonul inchis

Secretara Universitatii „Carol Davila”, Gasita Decedata intr-un Lac din Bucuresti In varsta de 43 de…

6 ore ago