Categories: Life & Style

Mihai Bendeac, reactie incredibila dupa ce a aflat cat a costat rochia de mireasa purtata de Theo Rose: „Femeia asta a ales sa…”

Mihai Bendeac a reactionat dupa ce a aflat cat a costat rochia purtata de Theo Rose la nunta ei

Mihai Bendeac a fost surprins si impresionat atunci cand a aflat despre costul rochiei de mireasa a cantaretei Theo Rose, iar reactia lui a generat numeroase comentarii din partea fanilor.

Theo Rose si alegerea surprinzatoare a rochiei de mireasa

Cantareata Theo Rose a ales sa isi uneasca destinele cu partenerul ei intr-o ceremonie restransa, ce a avut loc in secret, cu mai bine de trei saptamani in urma. Cu toate acestea, ceea ce a atras atentia nu a fost doar evenimentul in sine, ci si rochia purtata de artista. Theo Rose a optat pentru o rochie de mireasa simpla, dar eleganta, care a costat doar 80 de euro. Decizia de a nu investi intr-o creatie vestimentara scumpa a fost surprinzatoare pentru multi, inclusiv pentru Mihai Bendeac.

Publicitate

Reactia lui Mihai Bendeac: Un „statement” autentic

Mihai Bendeac a laudat-o public pe Theo Rose pentru alegerea sa neconventionala si pentru mesajul transmis prin simplitatea rochiei sale. Intr-o postare pe retelele sociale, actorul si-a exprimat admiratia:

„Femeia asta a ales sa poarte la nunta o rochie in valoare de 80 de Euro (!!!). Pentru mine, Mihai Bendeac, acesta este cel mai misto statement, cel mai frumos mesaj transmis de o persoana publica in ultimii (foarte multi) ani. Bravo, mai fata!”

Acest mesaj, insotit de o fotografie cu Theo Rose in rochia de mireasa, a declansat o avalansa de reactii pozitive din partea urmaritorilor online.

Reactiile fanilor la mesajul lui Bendeac

Comentariile la postarea lui Mihai Bendeac nu au intarziat sa apara, majoritatea fiind de acord cu ideea ca simplitatea si autenticitatea ar trebui sa fie apreciate mai mult:

„Sper sa devina un trend treaba asta sa te lauzi ca porti ceva ieftin.”

„A facut cea mai inspirata alegere!”

„Exemplul viu ca omul poarta haina, nu haina pe om!”

„Atunci cand iti cunosti valoarea si stii bine ca tu porti haina, nu haina te poarta pe tine, faci alegeri in consecinta. Ea nu are de demonstrat nimic, ea stie cine este!”

Fanii au apreciat alegerea artistei, vazand in aceasta un exemplu de modestie si incredere de sine.

Declaratiile lui Theo Rose despre rochia de mireasa

Intr-o postare ulterioara, Theo Rose a impartasit mai multe detalii despre rochia pe care a purtat-o in ziua nuntii. Rochia, realizata din chiffon transparent si impodobita cu detalii fine din dantela si maneci bufante, a fost nu doar deosebit de frumoasa, ci si extrem de accesibila.

„Am vazut ca au intrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. Pentru ce am facut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii,” a explicat Theo Rose.

Artista a subliniat ca, de-a lungul carierei sale de cantareata, a vazut multe rochii de mireasa, inclusiv modele extravagante si scumpe, insa pentru ea simplitatea a fost intotdeauna cea mai buna alegere:

„Eu nu aveam nevoie de asa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 de euro pe rochia de mireasa, pe pantofi am dat 40 de euro.”

O nunta restransa si simpla, dar memorabila

Desi evenimentul a fost unul discret, organizat departe de ochii presei si intr-un cerc restrans de invitati, Theo Rose si partenerul sau, Anghel Damian, au avut parte de o zi de neuitat. Cantareata a povestit ca nunta a durat doar cinci ore, iar la finalul serii, cei doi erau deja acasa, odihnindu-se.

In ceea ce priveste verighetele, acestea au fost alese impreuna cu o prietena apropiata a cuplului, iar designul lor a fost unul simplu si practic, potrivit stilului lor de viata.

„Am ales ceva care sa se potriveasca cu noi, ceva discret, dar cu personalitate. N-am mai gravat. Cred ca n-a mai fost timp,” a explicat Theo Rose.

Alegerea lor de a opta pentru un eveniment restrans si discret, combinata cu rochia accesibila a lui Theo Rose, a fost o dovada clara ca uneori simplitatea poate fi cheia unui moment cu adevarat special.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Raluca Pastrama, acuzatii dure la adresa lui Pepe: „Eu ii platesc lui rate…”

Scandalul continua intre Raluca Pastrama si Pepe! Ce spune bruneta despre gradinita pe care au…

3 minute ago

Cine a fost primul sot al Deliei Budeanu. Regretata prezentatoare TV a fost parasita la varsta de 22 de ani

Povestea nestiuta a Deliei Budeanu: Parasita la 22 de ani de primul sot Delia Budeanu,…

2 ore ago

Cine este fiul Deliei Budeanu si mostenitorul dinastiei Budeanu

Delia Budeanu: O cariera impresionanta in televiziune Delia Budeanu a fost una dintre cele mai…

2 ore ago

Ajutor de la stat, in valoare de 700 de lei, pentru persoanele care indeplinesc aceste conditii

Un sprijin esential pentru prevenirea abandonului scolar Incepand cu anul scolar curent, mamele minore din…

10 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii trec printr-o schimbare de destin. S-au aliniat astrele in sfarsit si vor avea doar de castigat.

Horoscop 23 octombrie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

11 ore ago

Sanda Taranu, in lacrimi dupa decesul fostei sale colege din TVR, Delia Budeanu: „Vestea mortii ei a picat ca un trasnet…”

Vestea trecerii in nefiinta a cunoscutei prezentatoare de televiziune Delia Budeanu a zguduit-o pe Sanda…

21 de ore ago