Categories: Astrologie

Horoscop spiritual! Zodiile Protejate de Sfanta Parascheva in Luna Octombrie

Luna octombrie aduce cu sine un aer proaspat si o aura de schimbare. In aceasta perioada, credinta si spiritualitatea sunt accentuate de sarbatoarea Sfintei Parascheva, o importanta sarbatoare religioasa in calendarul crestin-ortodox. Sfanta Parascheva este cunoscuta pentru puterea sa de a proteja si ghida credinciosii, iar in aceasta luna, zodiile beneficiaza in mod special de aceasta protectie divina.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt binecuvantati in aceasta luna sub ocrotirea Sfintei Parascheva. Energia lor este amplificata, iar deciziile lor sunt ghidate de catre aceasta sfintitoare puternica. Este momentul ideal pentru a-si focaliza atentia si a-si indrepta energiile spre obiectivele si aspiratiile lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii primesc in aceasta luna protectia Sfintei Parascheva, care aduce stabilitate si armonie in vietile lor. Sunt incurajati sa-si concentreze eforturile asupra relatiilor personale si a prosperitatii materiale. Este momentul potrivit pentru a impartasi si pentru a fi generosi cu cei din jur.

Publicitate

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Pentru Gemeni, Sfanta Parascheva aduce in aceasta luna claritate si intelegere. Gemenii sunt incurajati sa-si exploreze creativitatea si sa-si dezvolte talentele. Este un timp favorabil pentru comunicare si pentru a consolida legaturile cu cei dragi.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii se bucura de protectia si binecuvantarea Sfintei Parascheva in aceasta luna. Aceasta sarbatoare aduce echilibru si liniste in viata lor. Sunt incurajati sa-si acorde timp pentru reflectie si pentru a-si pune in ordine prioritatile.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii primesc in aceasta luna energia pozitiva si puterea Sfintei Parascheva. Este un moment propice pentru a-si exprima creativitatea si a-si arata liderul interior. Leii sunt incurajati sa-si asume riscuri si sa-si urmeze visele.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele beneficiaza de protectia Sfintei Parascheva in octombrie, aducandu-le claritate si intelegere. Este momentul propice pentru a-si ingriji sanatatea si pentru a-si acorda atentie bunastarii personale. Sfanta Parascheva ii indeamna sa aiba grija de sine in mod special.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru Balante, luna octombrie este una speciala sub ocrotirea Sfintei Parascheva. Aceasta sarbatoare aduce armonie si echilibru in viata lor. Sunt incurajati sa-si consolideze relatiile si sa-si exprime iubirea si afectiunea fata de cei dragi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii se simt binecuvantati de puterea Sfintei Parascheva in aceasta luna. Energia acestei sarbatori ii ajuta sa-si inteleaga mai profund scopurile si sa-si redefineasca obiectivele. Este un timp potrivit pentru transformare personala si dezvoltare spirituala.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii primesc in aceasta luna ocrotirea Sfintei Parascheva, care aduce intelepciune si claritate in vietile lor. Sunt incurajati sa-si exploreze ideile si sa-si manifeste pasiunea pentru cunoastere. Este un timp potrivit pentru a-si impartasi invatamintele cu cei din jur.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii beneficiaza in aceasta luna de protectia Sfintei Parascheva, aducandu-le stabilitate si directie. Sunt incurajati sa-si consolideze fundamentul personal si sa-si atinga obiectivele cu perseverenta si disciplina. Este un timp propice pentru a-si pune in ordine viata profesionala si personala.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii se simt binecuvantati de Sfanta Parascheva in aceasta luna. Energia acestei sarbatori ii incurajeaza sa-si impartaseasca ideile si sa-si exprime originalitatea. Este un timp propice pentru a-si extinde reteaua sociala si a-si dezvolta noi colaborari.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii sunt binecuvantati de ocrotirea Sfintei Parascheva in octombrie. Aceasta sarbatoare aduce in viata lor armonie si pace interioara. Sunt incurajati sa-si exploreze talentele artistice si sa-si cultive compasiunea si intelegerea fata de cei din jur.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

7 minute ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

24 de minute ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

3 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

15 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

15 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

18 ore ago