Categories: Astrologie

Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti fabuloase pentru trei zodii, scapa de ghinion si isi schimba viata

Horoscop 15 noiembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

O reusita in sfera monetara, poate vi s-a probat un credit, sau v-o fireturnat cineva o datorie si o sa va bucurati de un confort financiar.

E posibil sa-si faca aparitia cineva care simte ca rezoneaza cu voi si e de vazut ce reactie de raspuns o s-aveti si voi.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

O s-aveti o buna comunicare cu partenerii de afaceri care vor sa dati randament foarte bun si o sa faceti un efort ca sa va corelati, sa fie sincronizare la treaba.

Se poate sa ajungeti si in fata instantei ca sa va recapatati bani, bunuri, sa va reintrati in drepturi.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Se pare c-o sa va ocupati de casa, de familie, o sa-i supravegheati pe parinti, bunici, sa-si ia medicamentele prescrise de medic si sa va asigurati ca sunteti cu totii sanatosi.

Poate va dati acceptul pentru o colaborare si o sa va bucurati de castiguri atat in plan financiar, cat si sufletesc.

Horoscop special cu Neti Sandu– RAC

Poate va descoperiti o indeletnicire de timp liber, poate fi si un sport ca sa va eliberati de stres si o sa aveti si o conditie fizica mult mai buna.

E posibil sa luati niste bani de la serviciu si sa va achitati de tot ce-nseamna datorii lunare, plus ca va mai trebuie pentru copii.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa fie asa cum v-ati dorit si sa va armonizati pe masura ce trece timpul pentru ca merita sa faceti unele schimbari.

O sa va puteti pune in valoare un talent si sa va eliberati de angoasele existentiale ca va simtiti coplesiti de oboseala.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa conteze parerea voastra la slujba, in colectivitate, la scoala poate si o sa dati drumul unor activitati, care sa v-aduca satisfactii atat morale, cat si materiale.

Apar niste bani din urma si o sa acoperiti niste cheltuieli extrabugetare ca sa nu va treziti cu amenzi.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Se iveste ocazia sa munciti in plus si sa strangeti un capital ca sa puteti pleca in plimbare in tara, sau in strainatate daca dati de niste reduceri.

O sa va bucurati de atentia cuiva care viseaza s-aveti o relatie si daca n-aveti pe nimeni, iesiti la plimbare.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

10 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

10 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

13 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

16 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

21 de ore ago