Categories: Astrologie

Horoscop special cu Neti Sandu. Nativii carora le pune Domnu’ mana-n cap, vor avea noroc ceresc.

Horoscop 21 septembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Afla cum iti merge astazi.

Horoscop  – BERBEC

O sa va cereti drepturile si lucrurile se-aseaza in favoarea voastra, se poate sa primiti si despagubiri dupa ce v-au tot fost contestate drepturile – in plan profesional, sau personal.

E cineva care vrea sa va cunoasteti si in carne si oase, dupa o perioada de conversatii in retelele de socializare si poate incepeti o relatie.

Publicitate

Horoscop  – TAUR

Va cheama sefii la o discutie si va incredinteaza un proiect care v-ar aduce o suma mare de bani, dar si un volum mare de munca, dar voi nu fugiti de munca.

E momentul sa va ingrijiti de sanatate si sa faceti niste analize medicale si sa vedeti cum se simt si ai vostri sa puteti interveni.

Horoscop– GEMENI

O sa faceti o intrunire cu grupul ca sa puneti la cale o preocupare din care toata lumea sa aiba de castigat si sa va fie si la-ndemana ceva mai lejer pe cat posibil.

Poate va interesati pe la banci pentru un credit imobiliar si nu treceti la fapte pana nu-i consultati si pe ai vostri.

Horoscop– RAC

Poate nu v-ati decis, inca, sa lucrati si in particular ca va luati intai o portie de odihna, ca ati atins acel prag de epuizare si nu vreti sa va imbolnaviti.

Se poate sa primiti o confirmare de la scoala, de la un angajator poate, ca sa va puteti apuca de treaba.

Horoscop  – LEU

Relatia cu coechipierul de viata promite sa fie mult mai buna si sa va faceti planuri de casatorie, sa aveti copii, sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa.

E cineva care-si face curaj sa va invite la plimbare, la cafea si o sa raspundeti invitatiei, ca pareti interesati de persoana respectiva.

Horoscop  – FECIOARA

Se regleaza o situatie, va recuperati bani, bunuri, si o sa puteti da drumul proiectelor noi ca intrati intr-o noua etapa de viata si o sa pasiti cu dreptul.

O sa analizati pe toate fetele o oferta de lucru, poate fi si in strainatate si sa v-alegeti cu un profit.

Horoscop – BALANTA

Or sa va treaca niste bani prin mana si veti avea de buzunar ca sa iesiti in oras, ca prietenii v-asteapta la o parola, la un juice.

Poate apelati la rezervele financiare ca sa va luati aparatura de uz casnic, ori sa va cumparati o masina noua.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

2 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

3 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

3 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

5 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

16 ore ago