Categories: Astrologie

Horoscop special cu Neti Sandu. Astrele vin cu vesti mari pentru patru zodii. Vor avea parte de NOROC si multe realizari.

Horoscop 21 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Afla cum va fi pentru zodia ta.

Horoscop sambata– BERBEC

Are loc o intalnire oficiala, poate e chiar un team building, ca sa va fie anuntate obiectivele acestui sezon, al unui proiect.

Se observa o cheltuiala, dar vi se pare ca ai vostri merita sa-i duceti acolo unde si-au dorit mai demult.

Publicitate

Horoscop sambata – TAUR

Poate va faceti program cu familia si o sa va puneti la punct orarul acestei perioade, c-o sa aveti aniversari,
nunti, botezuri si alte chermeze.

Poate-i faceti o vizita cuiva care e bolnav si o sa-i aduceti alinare, ca sunteti empatici si generosi, totodata.

Horoscop sambata – GEMENI

Va cauta cineva care vrea sa petreceti un timp impreuna c-aveti multe in comun si o sa trageti si niste concluzii – poate va casatoriti.

E rost de plimbare, poate va duceti la un concert, sau se casatoresc niste prieteni si o sa fie distractie, nu gluma.

Horoscop sambata – RAC

Poate va faceti timp sa va-ntalniti cu prietenii, va duceti intr-un parc de agrement, poate mai mult pentru copii sa experimenteze lucruri noi – o tiroliana, un montagne russe.

Va puteti intalni perechea de suflet si o petreceti un timp impreuna in perioada in care urmeaza sa vedeti daca rezonati, sau nu.

Horoscop sambata – LEU

Vi se recunosc niste merite in cadru public, poate sarbatoriti un succes personal, si o sa fiti inconjurati de prieteni, ca pare sa fie o zi speciala.

E cineva care insista sa revina in viata voastra si o sa trebuiasca sa fiti sinceri cu voi si sa va fie clar daca puteti fi impreuna, sau nu.

Horoscop sambata– FECIOARA

Poate plecati intr-o excursie si o sa reusiti sa dati deoparte toate problemele stresante ca sa va eliberati de stres, sa revedeti locuri care va trezesc amintiri placute.

Poate va faceti timp sa va-ntalniti cu grupul cu care practicati un sport, poate faceti drumetii, miscare, in principiu.

Horoscop sambata – BALANTA

Va bucurati de revederea unor oameni, dar sunt si ceva vesti care sa va tulbure intr-o oarecare masura si totusi sa fiti cu solutiile la purtator.

Poate primiti cadouri, cu prilej aniversar, sau v-ati mutat in casa noua, aveti un alt serviciu.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

12 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

12 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

15 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

17 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

23 de ore ago