Categories: Astrologie

Horoscop special cu Neti Sandu. Adio, belele! Patru zodii sunt pe val, astrele sunt de partea lor

Horoscop 19 octombrie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru prima zi de weekend.

Horoscop special cu Neti Sandu- BERBEC

O sa faceti turul evenimentelor mondene azi si maine, daca va tin curelele si o sa fie o buna modalitate sa va incarcati bateriile ca va consumati rapid energia.

Se contureaza o reusita la nivel de grup, poate aveti meci, concert, ori poate ii pastoriti pe copii ca or avea un concurs.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Se precipita niste lucruri si poate va treziti cu musafiri ca nu se mai pleaca intr-o excursie si o sa stati cu totii la o tratatie ca lumea se simte bine la voi acasa.

Isi face aparitia cineva care v-a dus dorul si poate reusiti sa va scoata din casa, la o terasa, intr-un parc.

Horoscop special cu Neti Sandu- GEMENI

Se pare ca n-o sa va prea uitati la bani si o sa-i scoateti pe ai vostri pe la mondanitati, la un restaurant ca sa bifati un moment fericit din viata voastra.

Se poate sa fiti invitati la un botez, sau e o ceremonie de la care n-ati vrea sa lipsiti ca e cineva drag.

Horoscop special cu Neti Sandu- RAC

Vi se lanseaza invitatia sa luati parte la un eveniment care poate fi rampa de lansare si sa incepeti o viata noua, din punct de vedere profesional.

E cineva care va acapareaza cu farmecul aparte si o sa va ganditi daca va regasiti in aceasta formula de relatie – daca n-aveti partener.

Horoscop special cu Neti Sandu- LEU

O iesire in lume v-ar prinde bine, v-ar scapa de monotonie si v-ar face mai receptivi la ce se intampla in jurul vostru, v-ar revigora.

Se poate sa deveniti centrul atentiei, poate aveti ceva de spus, de facut, castigati ceva si toate privirile sunt indreptate catre voi.

Horoscop special cu Neti Sandu- FECIOARA

Poate v-asteapta rudele, prietenii cu masa, e o sarbatoare si e normal sa va strangeti cu totii ca sa fie hrana pentru suflet.

Se poate s-aveti nunti, botezuri si azi si maine, dar o sa fie o oboseala placuta. Cheltuiala poate sa usture.

Horoscop special cu Neti Sandu- BALANTA

O sa va duceti pe la petreceri, e si sezonul nuntilor si o sa va deconectati, mai scapati de stres si o sa mai faceti cunostinta cu alti oameni.

Se poate sa dati o petrecere de zi aniversara si sa va reconectati cu prietenii pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si o sa va intretineti frumos.

Horoscop special cu Neti Sandu- SCORPION

E o efervescenta la voi, poate ajungeti prin locuri prin care n-ati mai calcat si o sa fie si o baie de multime si o trecere in revista a unor peisaje incantatoare.

Se poate sa intalniti in drumurile voastre pe cineva care sa vi se potriveasca, asa, ca fel de a fi si sa iasa o relatie.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Adrian Nartea, mesaj incredibil dupa eliminarea de la Asia Express: „Voi tine in mine toata viata mea…” Postarea lui a emotionat fanii

Eliminarea lui Adrian Nartea si Cosmin Vijeu din Asia Express, sezonul 7 Adrian Nartea si…

1 minut ago

Adauga asta in carnea tocata pentru chiftele si vor iesi gustoase, fragede si pufoase

Ingredientul secret pentru chiftele perfecte Chiftelele reprezinta un preparat indragit de multe gospodine, insa retetele…

o zi ago

Romania, pedepsita dupa meciul cu Lituania: UEFA a luat masuri drastice

„Zidul galben” al Nationalei Romaniei: o galerie impresionanta cu „fisuri” neasteptate Dupa participarea la Euro…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 18 octombrie 2024. Trei zodii scapa de probleme si incep un nou capitol, soarta li se schimba la 180 de grade.

Vineri, 18 octombrie 2024, vine cu energii speciale pentru toate zodiile, insa pentru trei dintre…

2 zile ago