Categories: Astrologie

Horoscop pentru miercuri, 22 decembrie 2021, prezentat de Neti Sandu. Reusite grozave pentru cateva zodii

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Celebrul astrolog a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale ale zilei. Afla ce ti-au rezervat astrele.

BERBEC

Voi pareti a fi pe picior de pleare daca n-oti fi plecat deja, si o sa mai faceti niste drumuri pana sa va stabiliti undeva, intr-o statiune turistica. Apar niste noutati, pot fi vesti la care sa nu va fi asteptati, o sa va faceti poate, un alt program, ca sa-i includeti si pe alti prieteni.

TAUR

O sa mai luati niste maruntisuri pentru casa si o sa redecorati interiorul ca sa fie un confort vizual. O sa urmariti traseul banilor sa vedeti pe unde s-au blocat, ca aveti nevoie de finante ca sa luati ce aveti pe lista si sa alergati pana in seara de Ajun dupa cumparaturi.

Publicitate

GEMENI

Sunt niste posibili parteneri de afaceri care insista sa va asociati in vederea unui proiect, dar nu sunteti prea convinsi. Poate scoateti niste bani din banca, pentru ca ati pus ochii pe ceva de care or sa se bucure si ai vostri, si o sa aveti si de plimbare prin tara pe undeva.

RAC

E bine sa achitati tot ce inseamna rate, facturi si alte plati obligatorii sa intrati fara datorii in noul an. Vin bani, dar se si duc, asa, cat ai clipi si o sa va descurcati cu toate si cu aprovizionarea, si cu cadourile, cu cele care au mai ramas de luat, ca mare parte exista.

LEU

E posibil sa luati salariu, prima, pot fi si produse pe care sa le primiti de la cei din conducerea de la job. O sa luati o decizie referitoare la viata de familie si o sa tineti cont de binele tuturor, sa se simta toti iubiti, protejati, mai mult ca oricand, acum, de sarbatori.

FECIOARA

Poate mai faceti o comanda online ca sa luati cadouri, dar si alimente, ca sa nu pierdeti vremea in trafic si prin magazine. Va cauta acel cineva care-si doreste sa aveti un program de sarbatori si daca va e clar ce reprezinta aceasta persoana pentru voi o sa va dati acordul.

BALANTA

E posibil sa faceti mai multe drumuri, poate-i aduceti pe parinti la voi, daca locuiesc prin tara, pe undeva, sau va duceti voi la ei. O sa va mai ocupati si de aprovizionare, dar si de curatenie, reamenajare, prin locuinta, va mai ajuta si ai vostri, dar va acordati si voua un scurt respiro, totusi.

SCORPION

O sa primiti o recompensa baneasca, dar voi o sa considerati ca meritati mai mult de atat – poate data viitoare – deocamdata atat. Inca mai sunt sanse sa primiti acceptul pentru un job, o functie, un proiect cu care sa dati lovitura in afaceri anul viitor si sa va puteti cumpara o locuinta.

SAGETATOR

Se poate sa profitati de o oferta de nerefuzat si sa va luati o masina, ori o casa, daca sunt preturi convenabile. O veste de ultima ora va poate da putin programul peste cap, dar sa speram ca in sensul bun si ca o sa si puteti calatori, asa cum va place voua.

CAPRICORN

Poate-i dati azi raspunsul unui angajator si-i spuneti daca veti lucra impreuna, sau nici gand. O sa fiti mai stransi la punga, sa va ajunga banii pana la salariu, si totodata sa cumparati tot ce v-ati propus pentru Craciun, alimente, cadouri, ca sa aveti tot ce v-ati dorit.

VARSATOR

Se pare ca ati ramas cuiva dator cu o explicatie si o sa va faca bine sa va deschideti sufletul, ca o sa va eliberati. Voi pareti pregatiti sa luati cu asalt un alt domeniu in care aveti multe de spus ca se vor gasi oameni interesati de calitatile voastre si va fi o upgradare.

PESTI

Mai vin si ceva bani, dar si cadouri, asa, in avanpremiera pentru ca poate n-o sa apucati sa va intalniti de Craciun ca o sa fiti plecati. O sa mai faceti rost de niste bani si poate va mai luati si voua si celor dragi mici atentii ca sa simtiti ca vin sarbatorile, si vreti sa fie toata lumea fericita.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

19 ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

22 de ore ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

23 de ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua…

2 zile ago

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago