Categories: Astrologie

Horoscop pana pe 11 iulie 2022, cu Camelia Patrascanu. Marte intra in Taur si se schimba destinele. Succes cu izbanda materiala pentru cateva zodii

Horoscop pana pe 11 iulie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Vezi ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Pentru Berbeci, saptamana incepe sub semnul aliantelor si relatiilor. Pot fi luni, marti, miercuri intalniri importante si discutii in care trebuie sa fie foarte diplomati, sa cunoasca eticheta, sa nu supere pe nimeni si in acelasi timp sa-si pledeze interesele. Si lucrul acesta se poate realiza, pentru ca intalnirile sunt fructuoase. In a doua jumatate a saptamanii, calcule financiare, mai ales preintampinarea unor pierderi si exista riscul acestor pierderi daca nu cunosc bine oameni cu care se intalnesc, ce asteptari au, de ce se tem, ca sa stie cum sa-i abordeze. Calatorii in week-end.

Taur

Taurii sunt foarte isteti, mai ales luni, in felul in care pun problema si ocrotesc planurile si scopurile personale. Marte intra in semnul lor zodiacal de miercuri, asa incat au foarte multa forta si vointa sa faca lucrurile asa cum isi doresc si sa-si impuna vointa, ceea ce nu e un lucru rau. Sunt creativi, sunt independenti si lucrul acesta se va vedea, mai ales in a doua jumatate a saptamanii. Joi vineri si sambata sunt ireductibili, nu cedeaza, nu renunta, au tendinta de a forta mana celorlalti pentru ca isi cunosc drepturile si vor neaparat sa castige.

Publicitate

Gemeni

Gemenii sunt mai in banca lor luni si asta e bine, pentru ca-i ajuta sa se concentreze pe treburile pe care le au de rezolvat. Nu se baga in probleme si e mai bine sa stea pe margine si sa observe. De miercuri incolo insa, sunt foarte activi. Au foarte mult farmec si conteaza pe farmec, mai ales cand trebuie sa se intalneasca sa deschida usi, sa discute sau sa cucereasca pe cineva. In a doua jumatate a saptamanii, joi, vineri, chiar sambata au mult de lucru si e bine sa se concentreze. Au si o atentionare cu privire la sanatate, adica un echilibru bun intre munca, odihna, incarcarea bateriilor, energie. Atentie la relatiile de munca vineri, sambata, pentru ca e posibil ca cineva sa fie sa nu-si faca treaba, fie sa pagubeasca intr-un fel sau altul si Gemenii trebuie sa fie atenti atat la ce lucreaza ei, dar si la ce lucreaza ceilalti. Cu partenerul, petrece timp duminica.

Rac

Pentru Raci, tot felul de informatii care sunt bine de avut la timp, se zbat pentru ele. Luni si marti poate fac cercetari, se documenteaza, se inspira sau vorbesc cu diverse persoane, afla secrete sau descopera niste dedesubturi la locul de munca sau in legatura cu diverse persoane si inteleg ca unele poate nu au fost sincere. Aceste informatii le folosesc sa isi faca alte strategii in zilele urmatoare, astfel ca pe la mijlocul saptamanii, miercuri si joi pot sa stie cum sa abordeze o situatie in care poate nu prea vor sa spuna verde in fata cuiva ca a gresit sau e o persoana de care se tem, se feresc sau nu vor sa supere si au nevoie de o alta abordare, mai diplomata. In week-end, distractie.

Leu

Leii sunt preocupati si ei de bani, mai ales luni, sunt isteti in a-i face, a ajunge la ei sau macar in a nu-i pierde, dar harta este foarte buna si exista mari sanse sa sporeasca financiar datorita succesului la public, mediului potrivit in care se afla. Prietenii si cunostintele sunt foarte importante acum si distractie in week-end.

Fecioara

Pentru Fecioare, au mult de dat, poate ca depun eforturi, nu vor sa dezamageasca, au niste sarcini care le si onoreaza, dar le si solicita, mai ales luni si marti. Miercuri si joi insa, incep sa culeaga roade, chiar financiare, ale eforturilor din ultima vreme sau au niste rezultate foarte bune si sa mandre de ele. Acte si tot felul de discutii unde le sunt testate cunostintele, pentru joi si vineri, iar in week-end, odihna acasa.

Balanta

Pentru Balante, inceputul de saptamana e mai anost sau poate nu sunt in forma, nu au chef, asa ca sa nu traga de ele luni si marti. In schimb, miercuri si joi sunt intr-o forma foarte buna si pot avea loc intalniri, au multe lucruri de spus, au verb si-si argumenteaza foarte bine ideile, sunt impresionante. Pentru cele care sunt plecate, pot face cuceriri, pot impresiona auditoriul. Pentru cei care lucreaza, au multe intalniri si, de asemenea, se angajeaza in discutii si poarta victorii. Pentru vineri, calcule financiare si isi dau seama cum pot castiga alaturi de o persoana. Calatorii, in week-end.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte preocupati luni si marti de imaginea lor, de public, de clientela, de pacienti, deci de legaturile lor cu ceilalti si cu oamenii care pot beneficia de serviciile sau produsele lor. Asa ca le vin idei cum sa ajunga la public sau cum sa se faca mai agreati, mai simpatizati si sa fie mai populari in mediul lor. Asta este o preocupare la inceput de saptamana, atentie la sanatate pentru miercuri si joi, munca depinde foarte mult de altii si asta ii imbolnaveste pe Scorpioni, pentru ca le place sa aiba controlul, deci sa fie diplomati in relatii. Pot izbucni vineri dupa-amiaza si sambata, dar nu se inteleg cu oamenii cu care trebuie sa conlucreze. Duminica se anunta bani.

Sagetator

Pentru Sagetatori, munca cu tot felul de responsabilitati, isi apara cunostintele profesionale, stiu ce spun, au experienta, au mai facut lucrurile si au reusit, asa ca se impun cumva prin forta maturitatii si a experientei lor. La inceput de saptamana sunt foarte populari si agreati, dupa aceea au succes cu alte cuvinte, in aceasta saptamana, prin reusitele lor si lucrurile bune pe care le fac. Atentionare insa joi dupa-amiaza si vineri pentru sanatate, excese, neglijente si ignora sau si-au ignorat in ultima vreme nevoile corporale si sunt mai grijulii in week-end.

Capricorn

Pentru Capricorni, informatiile sunt foarte importante luni si marti, ele pot veni din surse autorizate, se duc la specialisti, intreaba oameni cu experienta, se consulta cu persoane care pot cumva sa le intermedieze sau sa le faciliteze accesul la alte persoane care sunt bune cunoscatoare ale unui domeniu de care sunt interesati. Acte oficiale se pot rezolva si ele, luni si marti. Au autoritate, dar si multe responsabilitati miercuri si joi. Relatiile sunt bune, se inteleg, dar sunt fermi, ireductibil, nu stau la negocieri, nu fac compromisuri cand e vorba mai ales de munca. Foarte buni profesori, stiu sa predea si sa spuna ce au de spus, iar in week-end odihna si incarcarea bateriilor.

Varsator

Varsatorii sunt atenti sa nu greseasca financiar, sa nu faca investitii imprudente sau sunt foarte preocupati ca nu cumva vreun gest sau vreun cuvant sau vreo decizie sa ii coste financiar. Si e bine ca sunt prudenti luni si marti. Miercuri si joi mai prind aripi, isi iau niste modele, se informeaza, se documenteaza, cer parerea si cumva pun intr-un tablou mai amplu lucrurile pe care vor sa le faca in acest moment. Au bune planete in zona muncii, deci trebuie sa se mobilizeze, dar au nevoie sa cunoasca acest cadru si efectele unor decizii, investitii sau actiuni pe care le fac. Astfel ca pentru joi dupa-amiaza si vineri, trebuie sa puna in practica. Deci, chiar e nevoie de fermitate, de experienta, de profesionalism, de abnegatie si chiar de minutiozitate pentru a reusi lucrurile corect. In week-end, cu prietenii.

Pesti

Pestii pot avea intalniri frumoase la inceput de saptamana si pot, prin discretie, prin eleganta, sa impresioneze auditoriul. Nu e cazul sa aiba trac, sa aiba emotii in aceste intalniri cum le este lor obiceiul, sa lase lucrurile sa curga, pentru ca vor face lucrurile cele mai adecvate in mod natural. Miercuri si joi pot primi un cadou sau pot primi un dar de la o persoana apropiata. Poate nu e cel asteptat, dar este o forma de a spune imi pasa de tine, te iubesc. Pentru week-end, calatorii care se pot anunta frumoase si cu multe raspunsuri si discutii profunde.

O saptamana care pune accent pe legaturi si relatii, pe felul in care ne conectam cu ceilalti si cum stim sa-i diagnosticam, sa ne calibram, sa ne intelegem mai bine cu cine avem de-a face, astfel incat sa ne adaptam mai bine situatiei.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

4 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

4 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

7 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

9 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

15 ore ago