Categories: Astrologie

Horoscop de la Angela Pearl pentru octombrie 2022. Luna Plina aduce succes pentru cateva zodii. Banii vor veni la acesti nativi

Celebrul astrolog Angela Pearl a facut o prognoza pentru toti reprezentantii cercului zodiacal pentru octombrie 2022. Luna Plina din 9 octombrie va schimba multe destine. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

In viata Berbecului in octombrie vor fi schimbari importante si foarte pozitive. Este o luna de succes in domeniul profesional, norocul este de partea ta. Totusi, asta nu inseamna ca ar trebui sa renunti la vigilenta si autocontrol. Sunt posibile oferte tentante. Nu renunta la ele, ci gandeste rational si nu lasa emotiile sa iti treaca inainte. Sfarsitul lunii este momentul pentru profituri, investitii, ajutor si vesti financiare bune.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Pentru Taur, octombrie va deschide noi sanse si oportunitati, va ajuta la realizarea unor descoperiri si realizari importante. Adevarat, va trebui sa ceri ajutorul rudelor si prietenilor in unele chestiuni, dar ei nu te vor refuza. La mijlocul toamnei, puteti si ar trebui sa planificati o calatorie. De asemenea, este posibil sa va mutati, sa schimbati locul de resedinta.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii isi vor putea gasi locul de munca visat in octombrie. Acesta va fi o perioada de schimbare, cand vei schimba tot ce te inconjoara, precum si vesti bune de la familie si prieteni. Luati decizii responsabile, incepeti cu indrazneala noi afaceri si proiecte. Dar cand coridorul de eclipsa incepe din 25 octombrie pana pe 8 noiembrie, este mai bine sa „stai cuminte” si sa nu faci nimic.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

A sosit momentul ca Racii sa se inteleaga pe ei insisi, pe ei insisi si pe capacitatile si dorintele lor. In viata ta personala, totul se va intampla foarte activ, multe evenimente se vor dovedi a fi foarte neasteptate pentru tine. De asemenea, va trebui sa va reconsiderati opiniile si valorile, sa va ganditi la schimbarea locului de munca. Veti primi vesti foarte bune cu privire la familia si prietenii dvs. Nu respinge imediat oferte tentante. Poate ca aceasta va fi schimbarea locului de munca pe care ti-ai dorit-o de atata timp. Incepand cu 2 octombrie, puteti merge in siguranta la cumparaturi si puteti face atat achizitii mici, cat si mari.

Leu (23 iulie – 22 august)

Bani multi vor veni la Lei la inceputul lunii octombrie, sau veti primi oferte de munca foarte profitabile si promitatoare. Acesta este un moment minunat pentru avansarea in csriera, gasirea unui nou loc de munca, rezolvarea celor mai importante probleme. De asemenea, astrele sfatuiesc sa se acorde atentie dietei. Renuntati la obiceiurile proaste si faceti sport. Drumurile si calatoriile sunt posibile, sau invers, planurile vor fi zadarnicite si va trebui sa stati acasa. In orice caz, tot ce se face este spre bine.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele in octombrie pot si ar trebui sa inceapa noi afaceri si proiecte, sa tina intalniri, negocieri, sa plece in calatorii scurte si lungi. Va fi necesar sa se clarifice relatia cu a doua jumatate. In viata de zi cu zi, nu ti-e frica de rutina. Dimpotriva, te asteapta inovatii si schimbari continue. Nu va fi plictisitor in octombrie. Vor fi atat de multe sarcini noi incat chiar vei fi confuz. La locul de munca, este probabila semnarea unui contract profitabil sau incheierea unui acord promitator. Poate ca in sfarsit decizi sa oficializezi relatia cu sufletul tau pereche.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta va face o serie de cunostinte profitabile in octombrie, iar noile cunostinte sunt cele care va vor ajuta foarte curand sa rezolvati problemele financiare. Pentru tine, aceasta este o luna de investitii profitabile, schimbari atat in ​​domeniul profesional, cat si in cel personal. E timpul sa scapi de tot ce este de prisos, de ceea ce te trage inapoi. Lasa schimbarea in viata ta si lucreaza activ la noi realizari. Reprezentantii singuri ai zodiei se pot familiariza cu sufletul lor pereche.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna plina din 9 octombrie va avea un efect special asupra Scorpionilor. Trebuie sa fii atent la sfera profesionala, la indeplinirea indatoririlor tale, la sanatate si la rutina zilnica. Este posibil ca in acest moment echipa sau conducerea dvs. sa se schimbe, sa fiti nevoit sa  o luati de la capat. De asemenea, este timpul sa revizuiti bugetul, sa intocmiti documente importante, sa scapati de dependente si sa clarificati relatia cu partenertl. Unele dintre problemele in asteptare vor fi in sfarsit rezolvate. Veti primi bani sau veti completa cu succes documente, veti incepe ceva nou sau veti relua pe cel „depasit”.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru Sagetatori, octombrie va fi o luna a perspectivelor, cresterii profesionale si realizarilor in cariera. Veti avea multe oportunitati noi. Principalul lucru este sa nu le ratati si, de asemenea, sa ascultati de propria intuitie. Acordati atentie noilor informatii – va vor fi foarte utile in timp. Poate exista o relatie reinnoita sau vei intalni pe cineva din trecut. O luna excelenta pentru a-ti dezvolta propria afacere, a invata sau a obtine o noua profesie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru Capricorni, octombrie va fi o luna de calatorii . Pe 11 octombrie, Mercur va intra in casa a X-a a vestilor si realizarilor. Acest lucru va aduce realizari profesionale, schimbari, noi sarcini si obiective, informatii utile si oportunitatea de a dobandi cunostinte si experienta noi. Ai destui bani pentru tot si chiar mai mult. Poate doriti sa va intoarceti la locul de munca anterior sau sa va reinnoiti relatia cu un fost partener incepand cu 30 octombrie.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii in octombrie 2022 asteapta cunostinte utile, noi comunicari interesante, training si contacte importante, semnarea de contracte profitabile, achizitionarea de electrocasnice. Iti va deveni clar in ce directie sa te indrepti si ce sa faci pentru a-ti atinge obiectivele. Este momentul cumparaturilor reusite, oportunitatea de a scapa de tot ce te trage in jos si nu iti permite sa te dezvolti. Incercati sa incheiati toate conflictele din familie, sa faceti pace cu rudele.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Octombrie pentru Pesti este o perioada activa si productiva. Totul este in mainile tale si vei putea atrage schimbari pozitive in viata ta. Luna Plina din 9 octombrie va avea loc pentru tine in casa a 2-a a banilor si va ajuta la clarificarea situatiei cu bani, cumparand si vanzand, investind in afaceri si investind in tine. La mijlocul lunii, profiturile vor cadea literalmente asupra ta din cer. Acesta este un moment minunat pentru a avea grija de propria sanatate.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

3 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

3 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

4 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

6 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

17 ore ago