Categories: Astrologie

Horoscop cu Nti Sandu. Surprize placute pentru trei zodii

Horoscop 27 martie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

E o intalnire festiva la care o s-ajungeti si voi, chit ca o sa stati putin ca mai aveti si alte intalniri pana la noapte. O energie de zile mari, si cu si fara un motiv anume si o sa va mearga bine in familie, in cuplu, pe toate fronturile – castiguri.

TAUR

Poate dati o raita prin oras c-or fi cateva manifestari de interes pentru voi si o sa va puneti la curent cu toate noutatile. Va invita cineva la o festivitate, e ceva care o sa v-aduca bucurie si poate va-ntoarceti de acolo cu idei de viata personala, ca e ceva care o sa v-atinga sufleteste.

Publicitate

GEMENI

O sa va-ntalniti cu cineva care vine cu o idee de afaceri si o sa va consultati cu ai vostri inainte de a da raspunsul. Pentru voi e simplu s-o porniti, in plimbare, spre o zona de agrement sau pe la prietenii, rudele din alt oras si o sa va-ntoarceti mai tarziu ca maine dimineata aveti treaba.

RAC

Poate o sa puneti umarul la pregatirile de party si o sa fie toata lumea multumita, sa fie distractie. Va invita cineva la un botez, o cununie religioasa si o sa fie un bun prilej sa updatati relatiile cu toti cunoscutii, c-ati lipsit – motivat – de la-ntalniri.

LEU

O sa vreti sa iesiti la socializare, poate reactualizati niste contracte de afaceri, ca sa va asigurati niste venituri suplimentare. Apare cineva care sa va faca o surpriza, vine cu vesti bune si o sa va destindeti, poate se reface o relatie de cuplu care a traversat o perioada mai agitata.

FECIOARA

Se poate sa vina cineva in vizita si o sa puneti la cale un eveniment de familie, o nunta, un botez sau o aniversare. Poate n-ati mai aranjat de multa vreme o masa in familie si simtiti nevoia sa povestiti ce-ati mai facut si sa refaceti spiritul, atmosfera de altadata.

BALANTA

Se poate sa reluati o activitate care va destinde, va ridica moralul, poate fi o preocupare de grup – si mai bine. O sa aflati cu ce sentimente vine spre voi cineva care v-a tot curtat, dar acum vine hotarata persoana, sa va spuna ce simte cu adevarat – e vorba despre cei singuri.

SCORPION

Poate va duceti in vizita la nepoti, o fi ziua vreunuia de nastere si o sa va vedeti mai des, poate, de-aici inainte. Vi se lanseaza o invitatie la un spectacol si daca nu v-ati facut, deja, un program va duceti si o sa dati refresh interior, ca ati dus lipsa de-asa ceva.

SAGETATOR

E posibil sa va duceti la un botez sau poate la o zi de nastere a cuiva apropiat si o sa revedeti oameni dragi. O sa va scoata la plimbare cineva care v-a studiat intai si acum indrazneste sa va converseze pe tema unei posibile relatii – dar cu voi nu e simplu! O sa aiba de furca.

CAPRICORN

Poate va invita cineva in alt oras si daca nu e prea departe o sa va faca placere sa faceti un drum pana acolo. Poate faceti o tratatie la voi sau chiar si la restaurant ca v-ati cumparat ceva nou pentru casa, ori ca ati dat avansul pentru o casa.

VARSATOR

O sa primiti ceva in dar, fie cu un prilej anume, fie pentru ca va iubeste cineva si asa-si arata dragostea. O aparitie surpriza si o sa va schimbe, cu totul, starea de spirit, ca poate are sa va dea vesti bune si o sa aiba legatura cu relatia voastra de cuplu.

PESTI

O sa va scoata cineva la masa, poate are sa va faca o marturisire, o declaratie de dragoste si o sa fie ceva inedit. Va ganditi la oferte de job, va sfatuiti si cu ai vostri si poate bateti palma, dac-o sa fiti de acord cu conditiile, maine, poimaine – asta daca nu se pune presiune pe voi.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

9 minute ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

11 ore ago

Sfatul Runelor pentru Sambata, 18 MAI 2024. Patru zodii au noroc si protectie divina, trei zodi trec prin momente grele

Sfatul Runelor pentru ziua de sambata. Fiecare zi aduce cu sine oportunitati si provocari, iar…

19 ore ago

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

19 ore ago

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

22 de ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

22 de ore ago