Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care incep o noua viata

Horoscop 10 iulie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul de saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Poate-aveti musafiri, e ceva de sarbatorit si o sa fie o atmosfera pe gustul vostru ca voi stiti ce le place cunoscutilor vostri, si o sa va simtiti cu totii bine.

Vi se ofera sansa sa plecati cu prietenii, intr-o fuga la malul marii si daca nu e nimic urgent pe-acasa va duceti.

Publicitate

Vi se lanseaza cateva invitatii si o s-aveti de unde sa alegeti, ca sa va faceti ziua cat mai frumoasa si alor vostri la fel.

TAUR

O reusita care se cere stropita cu sampanie si or sa se-adune in jurul vostru prieteni, colegi, vor fi si rude si or sa fie un chef.

La un party, undeva, puteti intalni o fiinta care sa va impartaseasca idei si sentimente.

E o intrunire care o sa v-ajute sa relationati si cu cei pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si va fi un castig sufletesc.

GEMENI

Va-ntalniti cu prietenii ca sa aveti niste preocupari comune si sa va eliberati de stres, ca nu functionati deloc bine fara o pauza de munca, sa va destindeti, sa va eliberati de tensiuni.

Vine cineva care vrea sa dati cartile pe fata si sa spuneti cu sinceritate ce simtiti, ca sa se poate lua o decizie.

O sa treceti in revista momentele festive si o s ava consolidate prietenia cu oamenii care conteaza pentru voi.

RAC

Se poate sa va deplasati spre o zona de agrement si sa fie si pe placul familiei destinatia, ca aveti nevoie cu totii de o portie de relaxare.

Se poate sa va duceti la o nunta, un botez, e o festivitate la care-o sa fiti si voi de fatza, ca sa-i sustineti pe bunii vostri prieteni.

O sa va bucure invitatia la niste prieteni care fac o tratatie si va fi o atmosfera care sa va destinda.

LEU

Va dati intalnire cu niste prieteni care vin din tara, de undeva si o sa petreceti mare parte din zi impreuna, c-aveti si voi nevoie de socializare.

Va iese-n cale cineva care e pe lungimea voastra de unda si poate iese o relatie care sa va-ntregeasca sufleteste.

Pare sa va reuseasca initiative de a pleca intr-o vilegiatura, sau un dus-intors la mare ar fi perfect.

FECIOARA

Vi se propune o iesire la distractie, si n-o sa ziceti nu, c-aveti de gand sa rupeti monotonia, sa alternati munca, in perioada asta, cu destindere.

E posibil sa dati o fuga la rudele din alt oras care sarbatoresc ceva si sa va-ntoarceti pana diseara – daca aveti treaba maine dimineata.

E cineva care incearca de multa vreme sa va scoata la un pranz, in doi si de data asta poate reusi.

BALANTA

O sa descoperiti intr-un cerc de prieteni o persoana cu care o sa aveti ce povesti, o sa va completati frumos si poate veti ajunge si la casatorie, daca lucrurile merg in directia potrivita.

Se poate sa aflati despre un job care v-ar placea si o sa mai cereti o parere ca sa va edificati asupra deciziei.

O sa va dati intalnire cu cineva interesat de munca voastra si poate va propune o colaborare.

SCORPION

Vesti care mai de care la voi si o sa va hraniti cu cele bune, care vor fi in mod cert, si poate o sa dati o raita pe la evenimentele din oras sa va conectati la pulsul urbei.

Intrevedere cu cineva care bate cale lunga pana la voi ca sa discutati fata-n fata despre un subiect – pare-se – de afaceri.

Se poate sa va caute cineva dintr-o relatie pe care o credeati incheiata si o sa va-ntrebati daca vreti sa reluati povestea de dragoste.

SAGETATOR

E rost de mai bine in relatia de cuplu si daca n-aveti pe nimeni sunt cele mai mari sanse de a va gasi un suflet cu care sa va croiti un drum in viata.

Un musafir surpriza si o sa-i dedicati cateva ore ca sa schimbati impresii, sa va bucurati de vizita pe care v-a facut-o.

Ati putea chema niste prieteni pe la voi, dar va e mai la-ndemana sa iesiti la o terasa, ori la padure, la un picnic.

CAPRICORN

O sa iesiti, cu placere, la un picnic pe iarba, pe nisip, acolo unde puteti ajunge si o sa mai uitati de stres si de rate, facturi si de suparari.

Poate o sa iesiti la un tete-a-tete cu fiinta pe care o iubiti si o sa simtiti incotro merge relatia voastra.

E o ceremonie la care o sa luati si voi parte si e posibil sa va inspire si sa luati o decizie importanta.

VARSATOR

Se poate sa fie o petrecere in familie si o sa se-adune prieteni, rude, sa va bucurati de o zi de nastere, de un botez, de sarbatorirea unor ani de casatorie si altele.

Ati putea pleca intr-o excursie si sa va-ntoarceti la noapte, sau maine dimineata, ca sa nu prindeti aglomeratia de pe autostrada.

O sa va implicati trup si suflet in evenimentele de familie si o sa va luati de-acolo doza de afectiune care va lipsea.

PESTI

E bine sa fiti cu toate actele – la zi – daca plecati pe undeva si sa aveti grija la volan, sa nu depasiti viteza, si sa respectati toate regulile de circulatie.

Se poate sa cheltuiti niste bani pe cadouri si pe transport ca s-ajungeti la o nunta, un botez, c-o fi in celalalt capat al tarii.

E o multumire sufleteasca, poate fi si un cadou, o fi cineva care va invita la un party si o sa fie ceva special, oricum.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

o oră ago

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

4 ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

4 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

23 de ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

o zi ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

o zi ago