Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Vin schimbari fabuloase pentru cateva zodii

Horoscop 17 noiembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de vineri. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si sa va indreptati spre casatorie, va cumparati casa s-aveti poate mai mult spatiu, sa fiti separati de parinti.

Vi se recunosc niste drepturi, poate printr-o sentinta judecatoreasca, iar in cel mai bun caz prin bunavointa celuilalt.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Vi se fac oferte de afaceri si daca tot o s-aveti de unde s-alegeti o sa va ganditi la varianta cea mai avantajoasa c-aveti, deja un program incarcat.

O sa faceti niste eforturi financiare ca sa luati tot ce trebuie pentru casa si sa aveti si pentru iesirile din weekend.

Horoscop cu Neti Sandu– GEMENI

Se poate sa va alaturati unui grup ca sa lucrati impreuna fie pentru serviciu, fie pentru afacerile personale, daca nu cumva e vorba despre un hobby, un sport preferat.

Va puteti gasi si altceva de lucru, chiar si in alt oras, alta tara si sa lucrati online, in mare parte.

Horoscop cu Neti Sandu– RAC

E posibil sa vi se propuna ceva nou de lucru si sa dati curs ofertei c-aveti nevoie de un surplus financiar si poate dezvoltati un alt busines in continuare.

Va scoate cineva la cafea si poate va invita in weekend pe undeva ca sa va deconectati.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

O sa va caute cineva care are ganduri mari cu voi si poate o sa construiti o relatie – pe viata! E cineva serios si daca n-aveti nicio relatie o sa indrazniti.

Se poate sa primiti de undeva niste bani si sa va faceti planuri de plecat in excursie de maine ca sa schimbati peisajul.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Se poate sa va interesati de diverse lucruri de cumparat pentru casa, poate dati o zugraveala, sau doar schimbati decorul ca sa fie si mai primitoare locuinta.

Se contureaza o relatie care va poate face fericiti si o sa stiti sa pastrati ritmul, sa fie un echilibru, o constanta.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Se poate schimba – in bine – viata voastra de cuplu si sa va bucurati de o liniste interioara c-or fi fost turbulente in ultima vreme.

Poate iesiti la o parola cu cineva care vrea sa petreaca mai mult timp cu voi c-aveti multe in comun – chiar si profesional vorbind.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

11 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

11 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

14 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

16 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

22 de ore ago