Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru o zodie

Horoscop 12 martie 2022. Astrologul Neti Sandu a dezvaluit, la stirileprotv, previziunile astrelor pentru toate zodiile. Afla ce ti-a pregatit destinul.

BERBEC

Sunt niste oameni in jurul vostru care vor sa aveti program comun, poate plecati intr-o excursie, sau practicati un sport de echipa.

Se poate sa aveti musafiri, asta dupa ce va terminati treburile casnice si va oferiti cateva ore de respiro ca sa va refaceti starea de spirit.

Publicitate

TAUR

Poate va alaturati unui grup ca sa dati o mana de ajutor sa-i scoateti pe niste oameni dintr-un impas.

Sunt cateva evenimente si daca nu sunteti prinsi cu treburile casnice o sa ajungeti si pe la unul dintre ele c-aveti nevoie de un refresh ca sa puteti munci cu spor de luni incolo.

GEMENI

E cineva care insista sa iesiti la o cafea, chiar si virtuala, ca sa va puneti de acord in privinta unei colaborari.

O sa intrati la cheltuiala, ca n-o sa rezistati sa nu le luati celor dragi ce v-au cerut, sau sa plecati pe undeva in plimbare ca sa va mai spalati cu totii gandurile.

RAC

O veste buna de la cineva care v-a dus dorul si o sa va bucurati ca se mai poate salva o situatie si n-o sa mai suferiti ca pana acum.

O vizita neasteptata si multe lucruri se vor schimba in bine, ca se poate sa va refaceti viata de cuplu si sa se aseze frumos relatia, pentru ca va doriti o familie.

LEU

Se poate sa va pregatiti de o nunta, de o sarbatoare si o sa va incarcati bateriile ca v-a epuizat munca de la serviciu.

Voi o sa puteti reface puntile de comunicare cu cei care s-au distantat si cu care n-ati mai tinut legatura si dintr-o data o sa va puteti intalni, ca atractia isi spune cuvantul.

FECIOARA

Poate sunteti martorii unei casatorii si o s-aveti o stare de spirit cat se poate de buna, care sa va inspire, daca n-ati legalizat relatia.

O sa va bucurati de o companie agreabila c-or veni niste oameni in vizita, daca nu cumva o sa va duceti voi, c-aveti niste restante la capitolul vizite, c-ati tot fost ocupati.

BALANTA

Se poate sa va duceti la cineva apropiat care are nevoie de un ajutor din partea voastra, si o sa va intretineti frumos cateva ore bune.

E posibil sa treaca niste rude pe la voi si sa stati la povesti si ceva bun o sa petreceti frumos si timpul liber sa tineti relatiile la cald.

SCORPION

Intrevedere cu cineva care are ganduri serioase, de relatie cu voi si daca sunteti singuri o sa vedeti ce simtiti.

Se poate sa faceti impresie buna cu creatiile voastre, daca v-ati pus in practica ideile, inspiratia si s-or fi gasit si cumparatori, nu numai admiratori pur si simplu.

SAGETATOR

O sa va sunati prietenii sa iesiti pe undeva azi, maine, in functie de timpul liber comun.

Va mai ocupati de casa, de cumparaturi, ca sa completati ce va lipseste, ca poate chemati pe la voi niste prieteni la un pahar de vorba.

CAPRICORN

Se poate sa va treziti cu niste bani in cont sa aveti de plimbare si de cumparaturi neprevazute.

Poate s-a organizat o excursie si va duceti si voi ca sa luati aer, sa mai vedeti si alte locuri, oameni, sa schimbati o vorba, un sentiment, cu cei din anturaj.

VARSATOR

Se poate sa va duceti intr-o vizita, daca n-aveti voi musafiri si o sa va refaceti moralul dupa o saptamana incarcata.

E o intrunire, poate fi un party, cu doar cateva persoane c-ati reusit la un examen, v-ati gasit un job, o colaborare, ceva care se cere sarbatorit.

PESTI

Se poate sa apara cineva care sa va faca fericiti, daca n-aveti partener de viata, si sa va croiti un nou drum in viata de cuplu.

E animatie la voi, va bucurati de o revedere cu ocazia unei sarbatori in familie, poate e ziua voastra de nastere, ori alt moment in care toata lumea e fericita.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

15 ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

19 ore ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

19 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

22 de ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua…

2 zile ago

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago