Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune. Noroc si fericire pentru mai multe zodii.

Horoscop 8 iulie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal.

Horoscop 8 iulie 2022 cu Neti Sandu.

BERBEC

Lucrurile va ies usor, e bine sa-ndrazniti ca Jupiter va secondeaza si o sa va bucurati de succes si la serviciu, si la scoala, si in relatia de cuplu, pe toate fronturile. O sa investiti niste bani in casa, pentru o renovare, ori poate reamenajati interiorul, ca sa valorificati altfel, spatiul. Lumea e a voastra! Indrazniti orice si visul o sa devina realitate – cu manopera voastra.

Publicitate

TAUR

Se pare ca vi se fac niste reprosuri si e bine de vazut daca respectivii au dreptate si atunci trebuie remediata situatia, ca sa se detensioneze atmosfera. Poate va ganditi si la voi, incepeti o dieta si va duceti si la sala sa faceti putin sport. O sa fiti capabili de mari eforturi, dar sa nu va neglijati sanatatea, ca sa fiti pe picioarele voastre.

GEMENI

Or sa va preocupe reamenajarile interioare, dar n-o sa va neglijati nici pe voi, va schimbati lookul si alegeti si o varianta de distractie care sa va repuna in stare de functionare. E posibil sa castigati mai multi bani in perioada asta si sa va faceti o rezerva pentru concediu. Dati refresh total vietii voastre si o sa va lansati pe o noua orbita profesionala de success.

RAC

Pare sa fie o schimbare de macaz! Va luati casa, masina, e posibil sa va orientati spre alt serviciu, sau poate va casatoriti, daca n-ati facut-o deja. O sa va bucurati de prezenta cuiva care o sa va inspire si o sa stiti ce s-alegeti, ce destinatie de vacanta. Se poate sa luati un examen, sa primiti un accept, sa vi se aprobe un credit ca sa va puteti lua o locuinta.

CITESTE SI Horoscop rune pentru AUGUST 2022.

Horoscop 8 iulie 2022 cu Neti Sandu.

LEU

O sa va ocupati si de treburile gospodaresti, si de viata de familie si o sa organizati pentru maine, poimaine o iesire pe undeva sa va distrati cu totii. Ati putea pleca de azi pe undeva si sa stati pana duminica, sau chiar mai mult, ca poate va duceti in concediu. S-a ajuns la momentul adevarului in relatia de cuplu si n-o sa lasati sa plece de langa voi omul pe care il iubiti

FECIOARA

Se pare ca stati mai bine cu banii si o sa va permiteti o escapada turistica la malul marii, daca nu cumva preferati la munte, depinde acum si de anturaj. V-asteapta cineva sa-i faceti o vizita, posibil in alta tara si daca n-aveti urgente pe-acasa, va repeziti pan-acolo. Va duceti in vizita la rude c-aveti un eveniment de pregatit si contributia voastra va fi consistenta.

BALANTA

O sa recuperati niste bani, dar o s-aveti si plati de facut, ca pe unele le-ati tot amanat si a sosit scadenta, daca nu le achitati vin amenzi. Pot aparea niste disensiuni in relatia parteneriala, de afaceri si daca lasati lucrurile la decantat o sa revina totul la normal pana luni. O reusita – poate ati capatat o functie, ori poate copilul a fost admis la un liceu, la o facultate.

Horoscop 8 iulie 2022 cu Neti Sandu.

CITESTE SI Horoscop rune pentru a doua jumatate a anului 2022.

SCORPION

Apar neprevazute la voi si o sa va straduiti sa faceti fata situatiilor, mai ales daca o sa aveti de luat decizii, e bine sa evaluati corect toate problemele. Va faceti program cu familia, dar mai sunt chestiuni de serviciu care se pot lua in discutie la o terasa, zilele astea. Poate-ntalniti intr-un cerc de prieteni pe cineva cu care sa va-ntelegeti si sa formati un cuplu.

SAGETATOR

Un anturaj cooperant, iesiti la plimbare, treceti in revista evenimentele din oras si o sa va bucurati de revederea unor vechi cunostinte care va dau un refresh sufletesc. E posibil sa intalniti in grupul de prieteni o persoana cu care sa va intelegeti, sa existe atractie si sa formati un cuplu, daca nu sunteti casatoriti. Anturajul e cooperant fie la serviciu, fie in particular, o sa puteti primi, oricand, un ajutor la momentul potrivit.

CAPRICORN

O sa le cereti sefilor niste facilitati, poate si bani in plus la salariu, printre altele si momentul pare sa fie bine ales ca va pot implini doleantele. Relatia cu partenerul de cuplu ar fi mai destinsa daca ati mai iesi un pic din nota obisnuita si v-ati duce intr-o excursie. Poate bateti palma pentru un proiect care v-ar aduce bani si ar fi poarta de intrare in lumea afacerilor.

Horoscop 8 iulie 2022 cu Neti Sandu.

VARSATOR

E posibil sa fie mult de lucru si la serviciu si acasa, dar va puteti si destinde seara, pe undeva, la un film, la un spectacol, iesiti cu prietenii la o terasa. Se poate sa va descoperiti un hobby si sa va petreceti frumos timpul liber impreuna cu prietenii care va impartasesc pasiunea. Vi se recunoaste, in sfarsit, valoarea si o sa primiti o diploma, un titlu, o recompensa.

PESTI

Ati putea lasa pe saptamana viitoare negocierea cu niste angajatori si va interesati intre timp sa aflati detaliile despre oamenii respectivi si despre proiectul la care veti lucra. Va puteti gasi si voi perechea, un om care sa va completeze si sa va casatoriti, daca sunteti singuri. Se poate sa va lasati convinsi sa intrati intr-un parteneriat care v-ar aduce bani si aprecieri.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

11 ore ago

Sfatul Runelor pentru Sambata, 18 MAI 2024. Patru zodii au noroc si protectie divina, trei zodi trec prin momente grele

Sfatul Runelor pentru ziua de sambata. Fiecare zi aduce cu sine oportunitati si provocari, iar…

18 ore ago

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

19 ore ago

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

21 de ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

22 de ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

2 zile ago