Categories: Astrologie

Horoscop 2 iulie 2022, cu Tamara Globa. Vesti amestecate pentru zodii. Cine scapa de furia astrelor si profita de avantaje

Horoscop 2 iulie 2022. Tamara Globa ne prezinta previziunile astrale pentru ziua de sambata. Astrologul avertizeaza asupra necesitatii de a va controla pasii si actiunile pentru a preveni greselile grave. In sectorul financiar, trebuie sa incerci sa fii mai activ pentru a-ti imbunatati veniturile. Nu sunt excluse intalnirile romantice si surprizele placute.

BERBEC

Berbecilor se recomanda sa fie mai retinuti, sa nu arate emotii negative, pentru a nu regreta mai tarziu. Exista o mare probabilitate de erori si rateuri, prin urmare, daca este posibil, este mai bine sa amanati unele decizii „pentru mai tarziu”. Acest lucru este valabil mai ales in sfera de afaceri si personala a vietii. Nu TREBUIE sa dai sfaturi nimanui sau sa discuti despre viata cuiva in aceasta zi, deoarece aceasta poate fi folosita impotriva ta.

TAUR

Pentru Taur , ziua va fi agitata. Se recomanda planificarea unor chestiuni si intalniri importante dimineata. A doua jumatate a zilei va aduce dificultati si va fi plina de circumstante neprevazute, sub influenta carora reprezentantii zodiei vor trebui cel mai probabil sa-si regandeasca planurile. Este important sa se mentina un microclimat sanatos in familie, evitand conflictele si disputele.

Publicitate

GEMENI

Gemenii vor fi cufundati in propriile ganduri, luand in considerare corectitudinea deciziilor lor recente si propriul loc sub soare. Reevaluarea valorilor si prioritizarea corecta pot aduce beneficii reprezentantilor zodiei, mai ales daca decid sa-si „curateze” mediul de acei oameni care ii satureaza constant cu negativitate. De asemenea, Leul asteapta schimbari in sfera personala.

RAC

Racii pot obtine un succes excelent intr-un proiect colectiv daca formeaza o echipa care le impartaseste interesele. Calatoriile de orice fel se vor dovedi favorabilE, dar in sfera personala, relatiile nu vor fi fara nori, deoarece reprezentantii semnului „se eschiveaza” adesea de treburile casnice si nu participa la rezolvarea problemelor familiale.

LEU

Premisele vietii sociale capata contur ori chiar vigoare, gratie unor evenimente mai putin luate in calcul de catre nativi, care se pot “trezi pe val”, devenind eroii unor secvente de viata neobisnuite, dar explicabile prin forta astrala cu care va opera Luna Plina. Nativii vor avea de dus adevarate batalii, de unde si nevoia concentrarii fortelor in acele momente, a adaptarii la stres si a convingerii ca nu trebuie sa lase nimic la intamplare, ci sa tina totul sub control. Atentie ca familia nu va fi un sprijin real pentru voi.

FECIOARA

Cei nascuti in Fecioara vor fi pusi in fata unor evidente care ii vor obliga sa tina cont de rolul acestora in deciziile lor majore, acum si in viitor. Poate va fi nevoie sa elimine niste pareri subiective, sa renunte la niste prejudecati, sa abandoneze niste atasamente care, in acest stadiu de viata, nu mai sunt justificate. Moment al trezirii la realitate si deplasari asociate cu nereguli, conflicte cu un reprezentant al autoritatii publice, indiferent daca este vorba de calatorii in tara sau in strainatate.

BALANTA

Esti pe fuga. Te grabesti sa termini ce ai de facut ca sa poti pleca linistit in weekend. Totusi, deschide bine ochii la ce se intampla in jurul tau si nu te increde in cei pe care abia-i cunosti, altfel risti sa intri in niste incurcaturi.

SCORPION

Ai parte de multa actiune . Nu-i nicio problema, ce nu faci azi, lasi pe luni. Important e ca, in sfarsit, ai fost implicat intr-un proiect mai mare. Ai ajuns sa crezi ca ti se pregateste ceva neplacut.

SAGETATOR

O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec.

Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta. Iubirea e si ea motiv de fericire, pentru ca cel drag te rasfata in permanenta cu gesturi tandre si frumoase.

CAPRICORN

Ai un moment de varf in plan financiar ce iti inspira incredere si abundenta. Iti arati prosperitatea ori prin gesturile generoase pe care le faci fata de cei dragi, ori printr-o atitudine usor risipitoare, dand cu bani in stanga si-n dreapta fara sa calculezi cat cheltui.

Daca iti poti permite luxul sau rasfatul, o vei face cu bucurie, considerand ca acesta e rolul principal al banilor: de a aduce bucurie, de a face fericiti pe cei la care tii.

Profita de acest minunat moment de prosperitate si cumpara-ti ceea ce iti doreai, dar nu da toti banii din buzunar totusi. Un eventual abuz lasa urme…

VARSATOR

O noua sansa financiara ar putea aparea acum, fie ca e vorba de un venit suplimentar, fie ca e vorba de o cheltuiala. La baza se afla o activitate creatoare, poate cu tenta artistica, din aceasta actiune iesind nu numai satisfactii materiale, ci si emotionale. Iti place ceea ce faci si, pe langa placere, mai ies si niste bani in plus.

Banii pot proveni de la cineva din familie sau o anumita suma poate fi investita intr-un obiect pentru confortul familiei sau al caminului, de forma unui obiect de decor care sa placa tuturor.

PESTI

Cand vezi ca apar atat de multe piedici si ocolisuri dupa ce ai dat startul unei actiuni, incepi sa te indoiesti ca duce totusi undeva. E posibil sa fie nevoie de o analiza retrospectiva a etapelor parcurse pana acum, pentru a putea modifica ceva din mers.

Nu e timp sa o iei de la capat, dar poti deturna totul intr-o directie complet noua dupa ce vei gasi punctul slab al acestor planuri.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

4 ore ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

4 ore ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

5 ore ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

5 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

8 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

20 de ore ago