Categories: Astrologie

Horoscop 14 iulie 2022, cu Tamara Globa. Se schimba radical viata mai multor zodii

Horoscop 14 iulie 2022. Astrologul Tamara Globa a spus ca pe 14 iulie 2022, toate semnele zodiacului vor avea o zi buna. Superluna, a carei infuenta o vom simti pana vineri, schimba radical viata mai multor semne zodiacale.  In prima sa jumatate a zilei, trebuie sa inveti ceva nou, sa inveti si sa predai, sa te angajezi in creativitate, sa comunici. A doua jumatate a zilei este mai bine sa o dedici sportului, treburilor casnice si cumparaturilor.

Horoscop de la Tamara Globa pentru zodiile de FOC

BERBEC

Berbecii asteapta o zi buna in care intalnirile si comunicarea de orice fel, calatoriile si evenimentele sociale vor fi grozave. In aceasta zi va puteti asuma riscuri, dar in limite rezonabile. Esecurile sunt posibile, dar nu trebuie sa va fie frica de consecinte. Astrele nu recomanda implicarea in rezolvarea problemelor altora – trebuie sa le oferi oamenilor posibilitatea de a face fata singuri dificultatilor.

Publicitate

LEU

Leii au o zi stralucitoare in fata, cand pot aparea noi aliati si oameni cu ganduri asemanatoare, precum si fani, deoarece reprezentantii acestui semn sunt foarte atractivi pentru oameni. Acest lucru il impinge pe Leu sa fie mai responsabil, sa ia decizii chibzuit pentru a nu gresi si a nu-i dezamagi pe cei care au crezut in el.

SAGETATOR

Sagetatorii nu ar trebui sa-si „ascunda capul in nisip”, asteptandu-se ca toate problemele sa se rezolve singure – in aceasta zi, vor trebui depuse eforturi pentru a depasi dificultatile existente. Ar trebui sa priviti cu adevarat situatia si sa va evaluati cu atentie propriile puncte forte (fara subestimare si exagerare) – acest lucru va va ajuta. In plus, va fi necesar sa rezisti barfei si minciunilor, pe care altii le-au spus.

Horoscop de la Tamara Globa pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul asteapta o zi fructuoasa. Vor alege cele mai bune dintre oportunitatile oferite, iar intuitia si experienta de viata ii vor ajuta pe reprezentantii zodiei sa faca alegerea corecta. Exista sansa de a imbunatati sfera profesionala si de a avansa in cariera, iar schimbari pozitive se anunta in viata personala.

FECIOARA

Fecioarele pot incepe o noua afacere, isi pot implementa ideile, pot invata ceva sau pot indeplini sarcinile curente – vor avea succes in tot ceea ce intreprind. In plus, va fi benefic sa va ocupati de treburile casnice, precum si sa discutati probleme importante cu familia, deoarece in aceasta perioada de timp este cel mai usor sa gasiti o solutie care sa se potriveasca tuturor.

CAPRICORN

Capricornii pot primi vesti importante, cu ajutorul carora situatia actuala le va deveni clara. Este favorabil sa faci planificare atat in ​​sfera muncii-financiare, cat si in relatiile personale, aceasta zi este potrivita si pentru revizuirea prioritatilor si pentru a pune accent pe lucruri importante. Sunt asteptate bunusuri .

CITESTE SI: Horoscop 2023, cu Tamara Globa. Singura zodie care isi indeplineste toate dorintele. 

Horoscop de la Tamara Globa pentru zodiile de AER

GEMENI

Gemenii se pot astepta la o intalnire care promite ajutor si sprijin profesional. Este favorabil sa pleci in calatorii de afaceri, sa incepi cooperarea cu parteneri, este, de asemenea, important sa comunici cu „jumatatea ta”, deoarece conversatiile confidentiale frecvente te aduc foarte aproape. Posibila intalnire cu o veche prietena (iubita).

BALANTA

Balanta ar trebui sa aiba grija la problemele profesionale si personale inainte de ora pranzului, sa puna totul in ordine. Acest lucru este valabil mai ales pentru hartii si documente financiare. Este mai bine sa va dedicati a doua jumatate a zilei pentru a avea grija de propria sanatate.  Sa faceti o plimbare in aer curat, sa va relaxati intr-o atmosfera calma.

VARSATOR

Varsatorii vor avea o zi grea din punct de vedere emotional cu conversatii plictisitoare, neintelegeri si chiar „explozii” bruste fata de acei oameni care cauta sa aduca bine, dar doar exacerbeaza problemele reprezentantilor zodiei. Un astfel de stres poate duce la probleme psihologice sau fizice, asa ca ar trebui sa ai grija de sanatatea ta.

Horoscop de la Tamara Globa pentru zodiile de APA

RAC

Racii trebuie sa se concentreze pe sfera profesionala, sa abordeze toate sarcinile de lucru cu toata seriozitatea si responsabilitatea. Nu merita sa cauti inspiratie in aceasta zi – nu va fi acolo. Sunt posibile neintelegeri cu rudele si membrii familiei, ceea ce va contribui la acumularea de nemultumiri si pretentii unul fata de celalalt.

SCORPION

Scorpionii trebuie sa rezolve o multime de probleme care s-au adunat. Uneori se va parea ca este complet imposibil sa scapi de necazuri, deoarece exista prea multi oameni rai care doresc sa strice vietile reprezentantilor semnului si prea putini aliati care se ofera voluntar sa ajute. Atentie la greseli pentru ca veti platiti scump.

PESTI

Pestii asteapta o zi dinamica in care este necesar sa se ghideze dupa logica si bunul simt, incercand sa evalueze perspectivele oportunitatilor oferite in aceasta zi. Cel mai probabil, reprezentantii semnului le vor respinge, deoarece le considera „alunecoase”. Nu este recomandat sa puneti presiune inutil asupra altora atunci cand comunicati, sa-i grabiti si sa-i manipulati – lasati totul sa mearga de la sine.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

2 ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

3 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

22 de ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

o zi ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

o zi ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

o zi ago