Categories: Astrologie

EXCLUSIV! Horoscop Karmic pentru Decembrie 2021. Cine va avea parte de mult noroc si multa iubire.

Decembrie 2021 nu va deveni o sursa de situatii stresante sau dramatice pentru locuitorii planetei Pamant. Chiar si o premonitie a sarbatorilor de Anul Nou va parea putin banala, fara renasterea generala, care este obisnuita pentru aceasta perioada a anului. Si, desigur, foarte putini oameni in aceasta etapa vor fi agatati de sentimente sau pasiuni. Pe scurt, iarna pe Pamant va incepe in conditii de raceala emotionala si mercantilism accentuat, a specificat astrologul pentru noutati.info.

Raceala emotionala si mercantilismul sunt consecinte naturale ale tabloului planetar. In decembrie 2021, ceea ce se intampla pe planeta Pamant va fi dominat de Mercur. Pe de o parte, aceasta este o veste buna. In cele din urma, a venit chiar momentul in care aproape toata lumea va avea ocazia sa obtina abundenta financiara.

Din pacate, Mercur, un sustinator al ideilor pur materiale, va distrage atentia de la orice altceva. „Orice altceva” (vorbind despre sentimente, prietenie, diferite tipuri de pasiuni) nu va fi facilitat de a doua planeta. Jupiter va fi foarte strict.

Publicitate

Este minunat ca pe Pamant vor exista oameni mai intentionati si mai activi. Este rau ca toti uita complet de sfera lor personala …

Este imposibil sa nu mentionam planetele care vor incurca si mai mult viata pamantenilor. Antagonistii din decembrie vor fi Uranus si Neptun. Aceasta este o uniune destul de rara.

Neptun este responsabil pentru aspectul senzorial-emotional.

In consecinta, el isi va directiona toate intrigile. De data aceasta nu este vorba de depresie. In decembrie, Neptun va actiona putin diferit. El va sterge literalmente din caracterul multor oameni trasaturi precum umanitatea, ajutorul reciproc, tactul si mila.

La randul sau, Uranus va reduce semnificativ creativitatea si potentialul intelectual. Din acest motiv, multe dintre ideile din decembrie vor parea usor unilaterale si hipercreative.

Lideri elementari ceresti

In ceea ce priveste patronii fiecaruia dintre elementele individuale, nu sunt prevazute senzatii speciale. Venus ii va sustine de bunavoie pe reprezentantii elementului Pamant. Capricornii, Fecioara, Taurul nu trebuie sa se teama de necazurile din domeniul relatiilor interumane.

Zodiile de Apa (Rac, Scorpion si Pesti) vor putea conta pe favoarea planetei Saturn. Un locuitor ceresc intelept va face totul pentru a va invata sa va folositi intuitia innascuta cat mai eficient posibil.

Zodiile de Foc (Leul, Sagetatorul si Berbecul) nu sunt prea active, dar Soarele le va ajuta in continuare. La inceputul iernii, semnele enumerate nu trebuie sa se teama de problemele asociate cu imunitatea redusa si starea de sanatate precara.

Semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) in decembrie 2021 pot conta pe sprijinul invizibil al Lunii. Intuitia, care in trecut era inerenta semnelor enumerate, va deveni si mai dezvoltata in aceasta luna calendaristica. Acesta este un mare ajutor in afaceri.

Zodiile de pamant, vedetele lunii Decembrie.

Sunt pe karma pozitiva pe parcursul celor 31 de zile si construiesc lucruri marete.

Taurii si Fecioarele vor straluci prin felul lor de a fi. Capricornii trec prin schimbari radicale, renuntand la anumite persoane din anturaj care erau destul de toxice si se impotriveau evolutiei lor.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

o oră ago

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

4 ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

4 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

23 de ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

o zi ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

o zi ago