Categories: Life & Style

Durere fara margini in Vaslui. Alina, fata omorata de cea mai buna prietena, a fost condusa pe ultimul drum

Alina, tanara ucisa de cea mai apropiata prietena, intr-o camera dintr-un hotel din Mangalia, a fost condusa pe ultimul drum in rochie de mireasa, starnind lacrimi in toata asezarea cand a fost purtata pe ultimul sau drum.

Sute de persoane au fost alaturi de suferinta familiei Alinei, tanara ucisa de prietena sa apropiata

Cu un cortegiu insotitor, Alina a fost purtata pe ultima sa calatorie, familia optand pentru a o imbraca intr-o rochie de mireasa, conform traditiei.

Initial, oamenii s-au indreptat catre resedinta familiei Alinei, din Buda, o comuna din Osesti, judetul Vaslui. Acolo, clericii au rostit rugaciuni funerare, ulterior procesiunea a mers spre biserica, iar in cele din urma s-a indreptat catre cimitirul local.

Publicitate

Rudele, prietenii, vecinii si chiar concetatenii Alinei au stat alaturi de familie, solidarizandu-se in fata nenorocirii care a batut la usa satului lor. Alina si-a gasit sfarsitul in noaptea de sambata spre duminica (intre 5 si 6 august 2023), intr-o camera din statiunea Saturn, acolo unde era cazata alaturi de cea mai apropiata prietena, Loredana, cu care avea o legatura din gradinita si cu care a lucrat in aceasta vara intr-un alt complex de pe litoral.

Din motive care, pana si acum, par dificil de asimilat, Loredana a ales sa ii rapeasca viata Alinei. Ea a declarat in fata anchetatorilor ca si-a pierdut cumpatul intr-un moment de nervozitate, strangand cu putere un cutit in timp ce Alina raspundea evaziv la intrebarile sale si avea intentia sa se intoarca acasa, in Vaslui.

„Am avut cateva discutii contradictorii cu Alina, in legatura cu planurile ei de a pleca acasa, deoarece stiam ca vrea sa paraseasca hotelul. Intr-un acces de furie, in timp ce Alina dadea raspunsuri evazive, am inceput sa tremur. In prima faza, am ezitat, dar apoi am injunghiat-o.

Vreau sa precizez ca Alina nu dormea, dar statea cu ochii inchisi si cu fata spre perete. Nu am avut intentia sa ii iau viata, dar am avut un moment de pierdere a controlului”, a marturisit Loredana in declaratia data in fata anchetatorilor.

Gluma sinistra care i-a prezis moartea Alinei. Ce-i spunea iubitului ei in mod repetat

„Mai facea asa glume, zicea „Iub, daca o sa mor, am facut bani si sa iei sicriu din banii mei”. Dar asa, in gluma.

Si ii ziceam „De ce vorbesti asa? Eu sunt mereu langa tine”. Si zicea, „e, asa in gluma. De vreo doua ori mi-a zis.

De permis, tot asa, trebuia 2.000 de lei si voia sa aiba ea banii, sa nu ceara de la nimeni. „Daca dau de permis si iau o sa fiu prima din familie care are permis”, zicea. Era sufletul meu„, a povestit Sergiu, iubitul Alinei, noteaza Antena 3.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

5 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

5 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

6 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

8 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

19 ore ago