Categories: Life & Style

Delia Budeanu, considerata cea mai frumoasa crainica de la TVR, a fost pedepsita din cauza unui motiv incredibil.

Delia Budeanu a fost considerata cea mai frumoasa crainica de la TVR. Prezentatoarea a avut de furca cu Elena Ceausescu.  Crainica a fost pedepsita disciplinar din cauza unui motiv uluitor.

Elena Ceausescu, geloasa pe frumusetea Deliei Budeanu

Delia Budeanu a fost considerata cea mai frumoasa crainica de la TVR, avand o cariera impresionanta la pupitrul stirilor. Prezentatoarea s-a nascut pe 28 mai 1949, la Bucuresti, si a fost cunoscuta pentru jurnalele realizate la Televiziunea Romana inainte de Revolutia din 1989. Delia Budeanu este vaduva cunoscutului jurnalist Radu Budeanu si mama patronului de presa cu acelasi nume. Pentru o perioada, aceasta a fost si soacra Danei Budeanu, celebra influencerita.

Elena Ceausescu era geloasa pe frumisetea crainicei TV, iar din aceasta cauza a fost pedepsita disciplinar. Acrest lucru s-a intamplat dupa ce, Delia Budeanu s-a tuns mai scurt, iar sotia fostului presedinte a observat acest lucru. In acel moment, a sunat producatorii si a dat ordin sa fie scoasa de pe post si trimisa disciplinar la radio.

Publicitate

Cristiana Bota, o alta crainica TVR, si-a amintit ca Delia Budeanu avea constant de suferit din cauza Elenei Ceausescu, pentru ca dictatoarea ar fi fost geloasa pe frumusetea ei. „Si pe Delia Budeanu o tot scoteau, saraca. Era foarte frumoasa, poate prea frumoasa, cu ochii aceia superbi”.

„Nu mai exista modele”

„Nu mai exista modele. Exista cativa (putini) jurnalisti de investigatii care nu pot fi numiti modele. Ei sunt excelent informati. Atat. Generatiile de azi nu ma cunosc. Ma refer la tinerii intre 18 si 25 de ani. Daca i-as intalni pe viu, am comunica natural, usor, pentru ca am acest dar de a ma intelege cu oricine, din orice loc al lumii. Le-as vorbi despre mine, cea de dincolo de profesie. Acolo, dincolo, e omul care sunt si care traieste acum, ca si ei, ziua de azi. N-as vrea sa stie cat de trista si dezamagita sunt de lumea in care traiesc.

N-as vrea sa stie ca zambetul care nu ma paraseste e doar un reflex al varstei mele dintai, cand credeam ca lumea e buna, frumoasa si dreapta. Romania e tara de o frumusete care taie respiratia locuita de oameni care nu o merita. Ma refer la decidentii politici, dar nu numai la ei. In ADN-ul romanilor s-a produs o mutatie. Iesiti pe strada, in parcuri, intrati in magazine! Priviti in jur!”
Delia Budeanu (Sursa: Q Magazine)

Cum arata Delia Budeanu acum.

Ce relatie a existat intre Dana Budeanu si fosta soacra

Cum s-a inteles Dana Budeanu cu fosta soacra

Daca toata lumea o cunoaste pe celebra Dana Budeanu, putini sunt cei care stiu detalii despre relatia pe care a avut-o aceasta cu fosta soacra, Delia Budeanu.

Dincolo de controversele si scandalurile in care a fost implicata, Dana Budeanu este extrem de rezevata cand vine vorba de viata privata. Creatoarea de moda nu a dorit sa ofere detalii despre relatia pe care a avut-o cu fosta soacra, dorind sa pastreze discretia. La randul ei, Delia Budeanu nu a comentat divortul dintre Dana Budeanu si fiul ei, dar nici nu a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu nora sa.

In urma cu ceva vreme, Delia Budeanu a marturisit ca isi doreste sa tina viata privata departe de ochii curiosilor.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

10 ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

14 ore ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

14 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

17 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua…

o zi ago

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago