Categories: Life & Style

Dana Roba, prima declaratie dupa ce a fost torturata de sotul ei: „Toti medicii au fost 100% convinsi ca o sa mor”

La inceputul lunii iunie, Dana Roba a fost internata in stare grava la spital, dupa ce a suferit vatamari grave in urma unui act violent comis de sotul sau cu un obiect de tip ciocan. Desi medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire, artistul de make-up s-a recuperat si a facut primele declaratii dupa ce a fost supusa torturii de catre tatal copiilor sai.

Cu cateva saptamani in urma, intreaga tara a fost luata prin surprindere de stirea ca Dana Roba a fost mutilata de catre sotul sau.

La acel moment, make-up artistul a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce barbatul cu care traise o frumoasa poveste de dragoste a lovit-o in repetate randuri cu un ciocan.

Dupa ce a fost supusa torturii de catre tatal copiilor sai, Dana Roba a acordat primul interviu si a vorbit despre scenele de groaza prin care a trecut. In interviu, au iesit la iveala detalii terifiante despre cum vedeta a fost mutilata chiar de catre tatal fetitelor sale, Daniel Balaciu. Make-up artistul sustine ca partenerul sau de viata si-ar fi premeditat fapta.

Publicitate

„Niciun medic nu mi-a garantat viata la cat de groaznica a fost bataia. Ma mir si eu.

Nu am putut sa ma uit la pozele cu mine pana azi noapte, a fost prima data cand m-am uitat si am ramas socata, nu imi vine sa cred ca sunt eu si consider ca Dumnezeu mi-a dat o a doua sansa la viata. (…) Toti medicii au fost 100% convinsi ca o sa mor. Toti medicii mi-au spus ca intru in operatie, dar fara nicio sansa de viata.”, a declarat Dana Roba la Romania TV.

„Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, cand am vazut pozele nu am putut sa mai dorm toata noaptea. Am ramas socata de cat de rau am aratat. Nu-mi vine sa cred cum am aratat si cum arat acum. Nu ma recunosc. Aratam ca un om mort.”, a mai spus Dana Roba, potrivit Romania TV.

De ce sustine Dana Roba ca sotul ei si-a premeditat fapta

„El a premeditat asta de duminica seara, pentru ca eu nu aveam ciocanul ala in casa, cu care el m-a batut. In momentul cand ma batea, tin minte clar ca ii spuneam: Daniel, sa stii ca tu nu dai in mine, tu dai in Hristos, tu dai in copilul lui Isus si o sa iti para rau pentru toate loviturile pe care mi le dai si atunci se enerva si mai tare si ma lovea si mai tare, M-a calcat cu picioarele pe fata si mi-a zis: Iti garantez ca o sa mori, du-te dracu de pocaita, ca vei muri. Asa ma injura incontinuu.”, a spus Dana Roba la Romania TV.

Dana Roba a spus ca vrea ca atunci cand se va face bine sa stea fata in fata cu el si sa il intrebe.

„Nu stiu de ce a facut asta. Cand o sa ma fac bine o sa vreau sa dau ochii cu el sa il intreb, pentru ca am fost o femeie foarte buna, nu a muncit nicio zi in viata lui. Eu am muncit pentru toata lumea, fetele mele sunt foarte bine, la scoli private si doar eu am fost…”, a mai spus Dana Roba la Romania TV.

Dana Roba: „Nu meritam sa fiu batuta”

„Consider ca legea isi va face treaba asa cum trebuie. Nu meritam sa fiu batuta, nu l-am inselat niciodata, nu am avut pe altcineva. Nu inteleg de ce m-au batut in halul asta.”, a mai spus Dana Roba, potrivit sursei mentionate anterior.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

11 minute ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

31 de minute ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

o oră ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

3 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

14 ore ago

Sfatul Runelor pentru Sambata, 18 MAI 2024. Patru zodii au noroc si protectie divina, trei zodi trec prin momente grele

Sfatul Runelor pentru ziua de sambata. Fiecare zi aduce cu sine oportunitati si provocari, iar…

22 de ore ago