Categories: Life & Style

Cum s-a imbracat nasa Getutei Sterp la nunta

Geta Sterp a facut pasul cel mare de a se casatori cu alesul inimii sale. Culita Sterp a postat in mediul online o imagine cu sora sa imbracata in rochie de mireasa.

Cum arata prima tinuta a nasei, Ileana Sterp

Dupa ce a avut parte de o dezamagire crunta in momentul in care a vazut ca rochia pe care a facut-o pe comanda la o croitoreasa nu a fost deloc pe placul ei, Ileana Sterp a plecat sa-si caute o noua rochie chiar cu o zi inainte de marele eveniment. Alaturi de sotul sau, sora fratilor Sterp a mers la cumparaturi in Deva, de acolo de unde a plecat cu 3 rochii care au cucerit-o iremediabil.

Publicitate

Geta Sterp și Sebastian Craciunescu și-au unit destinele ieri, iar cei care le-au fost nași spirituali au fost nimeni alții decât Ileana Sterp și Daniel Aloman.

Daca Geta a ales o rochie de mireasa imaculata, stil prințesă, accsorizata cu un șirag de perle, nașa Ileana, parca a furat toate privirile celor din jur cu o ținută demna de covorul roșu sau de pe marile podiumuri de moda.

Cu cateva zile inainte de marele eveniment, Geta a facut un vlog in care a plans pe rupte incercand-o numeroase emotii si stari:

” Am emotii si imi vine sa plang, nu stiu cati dintre voi intelegeti treaba asta. Incerc sa ma filmez, dar nu stiu daca ma pot abtine. Am plecat de acasa si merg in calea oilor si venind asa pe drum m-a luat melancolia. Nu stiu cati dintre voi intelegeti, dupa cum spuneam, mai este foarte putin timp si ma casatoresc si sunt foarte fericita din acest motiv si stiu ca o sa inceapa o noua etapa din viata mea, dar m-au luat toate starile si m-am gandit ca poate asta e ultima data cand vin calea oilor si cand traiesc astfel de momente.

Plang de fericire, e fericire amestecata cu melancolie si ganduri si amintiri frumoase pe care le-am trait. Daca ma casatoresc, eu si viitorul sot avem alte planuri, cu toate ca mie mi-ar fi placut viata asta simpla, asa ca am un nod in gat cand ma gandesc ca asta poate fi ultima data cand vin sa cobor oile de la munte”, a povestit Getuta intr-un vlog.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

18 ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

22 de ore ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

22 de ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua…

2 zile ago

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago