Categories: Life & Style

Catalin Botezatu a recunoscut. Cine este femeia pe care nu o poate uita nici acum

Catalin Botezatu a dezvaluit care sunt femeile care i-au marcat viata, dar si ce se intampla acum in viata lui semntimentala.

Celebrul designer a avut intotdeauna succes in randul femeilor. Stilat si stiind ce trebuie sa spuna, Catalin Botezatu a reusit sa le cucereasca. Trecut de prima tinerete si ocupat cu proiectele personale, Catalin nu mai pune atat de mult pret pe iubire. Cu toate acestea, recunoaste ca ea a jucat un rol important in viata sa. Deschis si sincer, designerul a vorbit despre femeia care a avut cel mai mare impact asupra sa.

„Fara doar si poate, mama este cea care si-a pus amprenta in tot ce a insemnat educatia, dezvoltarea mea ca om si cea care imi marcheaza in continuare viata. Apoi a fost Dana Opsitaru, marea mea iubire si femeia care m-a initiat in viata. Dar am iubit toate femeile din viata mea cu aceeasi intensitate si le pastrez un sertar in inima mea. Am invatat de la toate cate ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice, a declarat Catalin Botezatu”, conform Viva!

Publicitate

Celebrul designer nu se vede casatorit

Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov, Bianca Dragusanu, Anda Adam sunt doar cateva dintre femeile alaturi de care Catalin Botezatu a fost surprins de-a lungul timpului. In prezent, nu se stie cine ii aduce fericirea in suflet, designerul preferand sa pastreze misterul asupra acestui capitol. Si aceasta deoarece Catalin a preferat tot timpul sa vorbeasca despre realizarile profesionale si mai putin despre aspectele care au loc in spatele usilor inchise. Iar dincolo de toate acestea, Catalin Botezatu nu are ganduri de casatorie si prefera sa ramana un spirit liber.

„N-o sa fiu ipocrit, toate viata mea am fost un barbat selectiv, am avut in jur numai femei frumoase, bineinteles ca am criteriile mele. Pe langa frumusete am cautat inteligenta, simt al umorului, spirit aventurier, caci eu sunt genul care calatoreste mult. Nu sunt adeptul casniciei, pentru ca nu vad nimic rau in a schimba peisajul din cand in cand”, a mai precizat Catalin Botezatu.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

27 de minute ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

44 de minute ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

o oră ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

2 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

4 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

16 ore ago